vUNXPCTD
Seçkin Üye
Beyler İstediğimiz Zaman Obj Özelliklerini Nasıl Açabiliriz ?
o zaman hata vermeden atıyorPointerlerin Başına On Error Resume Next getirerek istedigin yerde acabilrsin
Atmayı bilmiyorumo zaman hata vermeden atıyor![]()
denicemAtmayı bilmiyorumama ben hep öyle yapıyorum kendi hilelerimde belki bir pointer atmayı sağlıyor olabilir bende Fake kp vardı onu kaldırınca düzelmisti
zaren d3d kodliyom sıkıntı yok ama mesala odaya girmeden açsam olurmu?d3d'de on offlu oluyor sanırsam başa yolu varmı bilmiyorum
zaren d3d kodliyom sıkıntı yok ama mesala odaya girmeden açsam olurmu?
Obj timerini interval 1 yap kodun üstüne de on error resume next yaz saniyede obj çektiği için hata verir lobide on error kodu da hatayı yok sayar bu kadarBeyler İstediğimiz Zaman Obj Özelliklerini Nasıl Açabiliriz ?
ayenen banada o yol lazımolur'da onun bi yolu vardır
sağol oldu bunun off pointerini nasıl timere ekliczObj timerini interval 1 yap kodun üstüne de on error resume next yaz saniyede obj çektiği için hata verir lobide on error kodu da hatayı yok sayar bu kadar
timersiz checkbox on ve off yapımı code:sağol oldu bunun off pointerini nasıl timere eklicz
Try
If CheckBox1.Checked = True Then
'on pointer
Else
'off pointer
End If
Catch ex As Exception
MessageBox.Show("Bir hata sorunu var: " + ex.Message, "Hata", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
End Try
d3d kodliyom bentimersiz checkbox on ve off yapımı code:
C#:Try If CheckBox1.Checked = True Then 'on pointer Else 'off pointer End If Catch ex As Exception MessageBox.Show("Bir hata sorunu var: " + ex.Message, "Hata", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error) End Try
tm krdeşd3d kodliyom ben
Yabancı
D3d kodluyosan Timer e ekleme ne gerek yoksağol oldu bunun off pointerini nasıl timere eklicz