var var kardeşim bi ara bende oluyoduda nerden yapmıştım unuttumkankam öyle birşey yoktur büyük ihtimal sanmıyorum ama varsa bende öğrenmek isterim
biliyorum dün 300 dü bu gün 170 e düşmüş anlamadım bu adminleri 120 130 mesaj neyi hatalışuanda hileyi kullanamassın
dostum ne anladın bilmiyorum ama yanlış anladığın açık şu an güncel hiçbir hile External çalışmıyor o da şöyle oluyor önce İnternal External kavramını kavra :arkadaşlar merhaba dün ben konu açtım ama kimse nasıl yapcamı söylemedı şimdi mesela facebooktan canlı yayın açıcam
veyatta video çekicem ama canlıdayken mesela hile gözükmemesini istiyorum yani sırf oyunu çeksin obs den nasıl ayarlıcam
nasıl yapılcanıda söylerseniz sevinirim internetten baktımda bulamadım teşekkür ederim çok naziksiniz şimdiden pubg lite oynuyorum
anladım kardesım cok teşekkürlerdostum ne anladın bilmiyorum ama yanlış anladığın açık şu an güncel hiçbir hile External çalışmıyor o da şöyle oluyor önce İnternal External kavramını kavra :
Internal : oyuna inject edilen oyun dosyalarıyla uğraşan direk oyunun köklerine erişen hileler
External : dışarıya enjekte olan ama yine de oyunda çalışan mesela notepad.exe'ye inject edersin oyunda çalışır bu harici çalışır.
şimdi Internal hile kullandığında hangi program ile çekersen çek ya o hile görünecek ya da oyun hata verip kapanacak ya da siyah ekran alacaksın kısacası çekemezsin hile göstermeden.
External hilelerde ise olay şöyle , örnek : Aprogramı.exe'ye inject ettin B-oyunu.exeyi kaydediyorsun hile görünmez çünkü Aprogramıexe çalışıyor B-oyunu değil ama sen oyunu değil Aprogramı.exe'yi seçersen yine görünecektir umarım kısa ve öz olmuştur
oyun yakalamanın üstüne sağ tıkladım özellikleremi girimoyun yakalama'da üçüncü taraf katmanları tiki işaretsiz olursa hilen vs gözükmez sadece oyunu alır.
o zaman yayıncıların cogu hile kullanıyoroyun yakalama'da üçüncü taraf katmanları tiki işaretsiz olursa hilen vs gözükmez sadece oyunu alır.
Bende anladığıma göre herkes anlamıstırdostum ne anladın bilmiyorum ama yanlış anladığın açık şu an güncel hiçbir hile External çalışmıyor o da şöyle oluyor önce İnternal External kavramını kavra :
Internal : oyuna inject edilen oyun dosyalarıyla uğraşan direk oyunun köklerine erişen hileler
External : dışarıya enjekte olan ama yine de oyunda çalışan mesela notepad.exe'ye inject edersin oyunda çalışır bu harici çalışır.
şimdi Internal hile kullandığında hangi program ile çekersen çek ya o hile görünecek ya da oyun hata verip kapanacak ya da siyah ekran alacaksın kısacası çekemezsin hile göstermeden.
External hilelerde ise olay şöyle , örnek : Aprogramı.exe'ye inject ettin B-oyunu.exeyi kaydediyorsun hile görünmez çünkü Aprogramıexe çalışıyor B-oyunu değil ama sen oyunu değil Aprogramı.exe'yi seçersen yine görünecektir umarım kısa ve öz olmuştur
oyun yakalamayı eklediğinde ekleyeceğin oyunu seçerken en altta zaten ekliyse oyun yakalama evet özelliklere giroyun yakalamanın üstüne sağ tıkladım özellikleremi girim
onu diyorum işte Oyuna inject olduktan sonra oyunun bir parçası oluyor yani malesef şu an tüm hileler direkt oyuna injectleniyor Internal geneliBende anladığıma göre herkes anlamıstırobste oyun yakala üzerinden yapsak tek oyunu çekmez mi ama reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?