OBS ile ilgili yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
obs den oluyo youtube dan araştır bulursun

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilmeyen arkadaşlar gereksiz yorum yapmasın lütfen
dostum hilesine göre değişir ayrıca böyle bir özellik var ben de cs go yayınında hilelerimi gizlemiştim
ayrıca 300 mesaja ulaşmamışsın önce 300 mesaj yap
bu yöntemle yapabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eskiden alt+z tuşu ile geforce experience programı cok güzel yapıyordu. şimdi galiba orda da hile gözüküyor istersen orda dene

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bilmeyen arkadaşlar gereksiz yorum yapmasın lütfen
dostum hilesine göre değişir ayrıca böyle bir özellik var ben de cs go yayınında hilelerimi gizlemiştim
ayrıca 300 mesaja ulaşmamışsın önce 300 mesaj yap
bu yöntemle yapabilirsin
keşke yanlış bilgi vermeseniz çok bilgi kirliliği var bu konu hakkında o hile external bir hile hocam dolayısı ile görünmüyor external hiç bir hile görünmez camtasia da kullansan windowsun kendi çekim aracını da kullansan görünmez o ayarı Internal olarak injectlenen bir hilede yapamazsın ki ? şu an yok zaten öyle de bir hile pff bilgi kirliliğini önlememiz lazım

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
youtube da var videoları knk

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
yayıncı modu olan hileler var. paraya kıyıp satın alabilirsin başka çaresi yok

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
keşke yanlış bilgi vermeseniz çok bilgi kirliliği var bu konu hakkında o hile external bir hile hocam dolayısı ile görünmüyor external hiç bir hile görünmez camtasia da kullansan windowsun kendi çekim aracını da kullansan görünmez o ayarı Internal olarak injectlenen bir hilede yapamazsın ki ? şu an yok zaten öyle de bir hile pff bilgi kirliliğini önlememiz lazım
hayır extrenal olsa bile herhangi bir normal çekim uygulamasında gözüküyor bende denedim şimdi gördüğüme mi inanayım sana mı ?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hayır extrenal olsa bile herhangi bir normal çekim uygulamasında gözüküyor bende denedim şimdi gördüğüme mi inanayım sana mı ?
hadi bi göster ya bana da bi göster inanalım zira burada kodlarla uğraşan hileleri bilen c , c++ , C# kütüphaneleri ile uğraşan youtube'da belli bi geçmişi olan 200bin izlenmeyi aşkın olan sensin ben bol keseden sallıyorum değil mi ... external dışarıdan çalışır oyunu çekersen görünmez masaüstünü çekersen görünür bandicam kullanıp bu yorumu yapıyorsan üzücü bir durum dostum

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hadi bi göster ya bana da bi göster inanalım zira burada kodlarla uğraşan hileleri bilen c , c++ , C# kütüphaneleri ile uğraşan youtube'da belli bi geçmişi olan 200bin izlenmeyi aşkın olan sensin ben bol keseden sallıyorum değil mi ... external dışarıdan çalışır oyunu çekersen görünmez masaüstünü çekersen görünür bandicam kullanıp bu yorumu yapıyorsan üzücü bir durum dostum
Evet evet (!) Bandicam kullanıyorum ayrıca o izlenmeler de hiçbir gerçeği değiştirmez hava atmaya uğraşma dostum
belli belli dostum :D yüzbinlerce izlenmen vardır elbet..
Screenshot_4.png

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Evet evet (!) Bandicam kullanıyorum ayrıca o izlenmeler de hiçbir gerçeği değiştirmez hava atmaya uğraşma dostum
belli belli dostum :D yüzbinlerce izlenmen vardır elbet..
Ekli dosyayı görüntüle 36737
Adsız.png

amacım seninle uzun uzadıya tartışmak değil zira yazılımın a'sından çakmayan birine alfabede bu harf yok burada noktalama hatan var demek iki tarafı'da yormaktan başka birşey yapmaz

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
e zaten öyle kanka yayıncılar sen nasıl o kadar kıll alıyor sanıyorsun cogunda var yanı yapmacık cogu
bu yaptığın çok büyük bir suçlama ve yayıncıların hiçbirinde script yok scriptle oynarken farkettin mi bilmem mouse hareket etmiyor direk click olayı atanıyor yayınları izlediğinde manuel olarak mouse hareketlerini kullandıklarını görebilirsin en basitinden Tyler1 ve SKT T1 oyuncusu Faker öte yandan Gosu bunların yayınlarını izleyebilirsin SC kullandığı düşünülen en büyük yayıncılar bu kişiler ve hepsi (A-sol) tık olayını kullanıyor veya reflexi iyi olanlar direkt sağ tık ile takip ediyor oyunu yani ciddi anlamda 10 milyon yayıncı varsa lol oynayıp da Elmas ve üstü olan bunların ciddi anlamda 10000000/200 maksimum değer bu falan script kullanıyordur zira script kullanıp yayın açmak *** ister RiotGames ve Twitch birbirine bağlı olarak ilerler aksi bir durum olursa Riottan önce twitch farkedip riot apiden bir inceleme talebi oluşturur yayıncı hem politikalarını zedelediği için twitch'den sonrasında oyundan zaten ceza yer zira Boost yaptığı için bile banlanan sürüsüyle kişi var yani yayıncılar Script kullanmazlar dediğim gibi 10da 0.2 ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...