OBS pubgm hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba ben obs den pubg mobile yayını yapmayı düşünüyodum fakat obs de pubgm siyah ekran veriyor ve sorunu düzeltmek için tencent emulatorden gerekli ayarlamalarımı yaptım obs yi yönetici çalıştırdım ilk başta çalıştı fakat birkaç dakika sonra gene siyah ekrana döndü
herhangibir bilgisi olan yardım edebilecek birisi varmı
not : hile kullanmadan denedim

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Oyun yakalama değilde,Ekran yakalama seçeneği ile kaydedebilirsin.

TEK TABANCA
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
ben TSKTEYMEN 3 YILDIR ÜYEYİM SİTE ÇOK İYİ ALLAH RAZI OLSUN AMA Bİ NAKİT HİLESİ YAPMADILAR WOLFTÜDE
nakit hilesi diye bişey yoktur oyun online platform oldugu için imkansızlardan birisidir bahsettigin konu

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Büyük ihtimal oyunu görmüyor , ondan siyah ekran veriyor.

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
1. Bilgisayarım' a sağ tıklayıp "Özellikler" diyoruz. 2. Açılan pencereden "Aygıt Yöneticisi"ne tıklıyoruz. 3. Açılan pencerede önce "Görüntü bağdaştırıcıları"nı açarak altında açılan ve ekran kartınızın ismi yazan butona sağ tıklıyoruz ve 'Sürücü' kısmından "Sürücü güncelleştir"e tıklıyoruz. 4. Önümüze çıkan uyarıda "Güncel sürücü yazılımını otomatik ara" tıklıyoruz ve güncelliyoruz. Ardından Çalıştır'a dxdiag yazıp Sistem kısmından DirectX sürümünü kontrol ediyoruz. Windows 7 için 11, Windows 10 için directx 12 olmalı) Eğer değilse Windows serinize göre Directx indiriyorsunuz. Yine Olmazsa OpenGL download ederek tekrar deneyin.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar oyun yakalama değilde pencere yakalama yapcaksınız ve oyunun sağındaki küçük pencereyi kapatın oyun penceresi açıkken obsyi açın o şekil siyah olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...