OBS/STREAMLABS Kodlayıcı Ekran Kartımı Görmüyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostlar selam. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi obs ve streamlabs kodlayıcı kısmında ekran kartım çıkmıyor ekran kartımın güncel olmasına rağmen. Lütfen bi yardımcı olun kardeşinize

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostlar selam. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi obs ve streamlabs kodlayıcı kısmında ekran kartım çıkmıyor ekran kartımın güncel olmasına rağmen. Lütfen bi yardımcı olun kardeşinize
  1. Ekran Kartı Sürücüsünü Güncelleyin: Öncelikle, ekran kartınızın en son sürücü yazılımının yüklü olduğundan emin olun. Ekran kartı üreticinizin web sitesine giderek en son sürücüyü indirip kurabilirsiniz.
  2. OBS ve Streamlabs'i Güncelleyin: OBS veya Streamlabs'in en son sürümünü kullanıp kullanmadığınızı kontrol edin. Eski bir sürüm kullanıyorsanız, güncel bir sürümünü indirip kurun.
  3. Ekran Kartınızın OBS veya Streamlabs ile Uyumlu Olduğundan Emin Olun: OBS veya Streamlabs'in kullandığı kodlayıcı, bazı ekran kartı modelleriyle uyumsuz olabilir. OBS veya Streamlabs'in resmi web sitesinden veya kullanıcı forumlarından desteklenen ekran kartı listesini kontrol edin.
  4. İşletim Sistemi Güncellemelerini Kontrol Edin: İşletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun. Güncellemeler, bazen ekran kartı uyumluluğunu ve sürücülerin çalışmasını etkileyebilir.
  5. Ekran Kartı Sürücüsünü Temiz Kurulum Yapın: Ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırıp yeniden yüklemek, sorunu çözebilir. Ekran kartı üreticinizin web sitesinden temiz kurulum aracını indirip kullanabilirsiniz.
  6. Diğer Ayarları Kontrol Edin: OBS veya Streamlabs'in ayarlarında ekran kartınızla ilgili bir seçeneği etkinleştirmeniz gerekebilir. Örneğin, OBS'de Ayarlar > Çıkış > Akışda "Donanım hızlandırması" seçeneğini kontrol edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...