Odaklanma Hapları Kullanmak Mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler sınava hazırlanıyorum ve hedefim ve beklentiler yüksek ama son 1-2 senedir hiçbirşeye odaklanamıyorum ve masaya oturunca dersde çalışamıyorum aklım başka yerlerde oluyor ve duyduğuma göre bu tür haplar varmış ve bizim okulda da yurtta kalan bi kız bu haplardan kullanıp saatlerce hiçbirşeye aldırış etmeden çalışıyormuş bide yurtta kalıyor sesli ortam ama bazı insanlar zararlı olabilir diyor kullanan kişilerde ben faydasını gördüm diyor aramızda kullanan çevresinde görenler tavsiye verebilirmi bende başlamayı düşünüyorum biliyorum bu haplar insanı deha falan yapmaz mucize yaratmaz tek beklentim acaba oturunca aklım derse odaklanacakmı?

Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum ben kullandım o odaklanma haplarını ritalin olsun concerta olsun iyi etkisi var odaklanmana efsane yardımcı oluyo ama kötü etkileri de var mesela göz altları koltuk altı ayaklar kış mevsiminde olsan bile terliyor ve etkisi bitince tam mallaşıyorsun ama yine de sırf o dopamin salgılattığı için bile kullanılır

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bende zamanında kullandım işe yaradığı oluyor ama sürekli kullanman gerekiyor şey bekleme ilk haptan tak odaklanıcam ders çalışıcam diye düşünme bi süre kullanman gerekiyor umarım faydalı olmuşumdur İyi Forumlar.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Bence bu tür ilaçlar senin psikolojine bağlı sen yararlı olacağını düşünürsen yararlı olur yine de sen bilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum ben kullandım o odaklanma haplarını ritalin olsun concerta olsun iyi etkisi var odaklanmana efsane yardımcı oluyo ama kötü etkileri de var mesela göz altları koltuk altı ayaklar kış mevsiminde olsan bile terliyor ve etkisi bitince tam mallaşıyorsun ama yine de sırf o dopamin salgılattığı için bile kullanılır
bu sıkıntı bende hap kullanmadığım halde var yatarken avuc iclerim ve ayaklarımın altı bildiğin ateş atıyor .
bu haplar recete ile mi satılıyor

Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu sıkıntı bende hap kullanmadığım halde var yatarken avuc iclerim ve ayaklarımın altı bildiğin ateş atıyor .
bu haplar recete ile mi satılıyor
dostum senınkinde sıcaklık oluyo o yüzden terliyo bende ise ayaklarım soğuktan donsa bile hayvan gibi terliyorlar

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu ilaçlar dikkatini topluyor faydası oluyor ama yan etkileri de var tabi kişiden kişiye değişiyor bu durum.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yaradığını duydum ama hiç denemedim bunların hepsini doktorunla görüşmen lazım yan etkileri belli yazmışlar yani danışmadan alma

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Reis hapla olucak iş değil. Hapla sadece geçici çözüm üretirsin kendine. Hayatın boyunca sende bu olucak onun için bir psikolojik tedavi alıp onu yönetmeyi kontrol etmeyi öğrenmelisin zaten orada sana bu takviyeyi doktor da yapar belirli dozajlarda. Öyle kendi kafana göre gidip ilaç alim deme. Bünyenin içinde ne olup bittiğini bilmiyorsun bu tarz şeyler hormonları etkiliyor daha kalıcı hasar da bırakabilir senin vücudunda. Tavsiyem doktor gözetiminde bu işi yap daha fazla destek olup yol gösterici olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
düzgün bir doktora danışmadan alma derim dostum

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Burada kimse doktor değil aman diyeyim doktoruna danismadan bisey alma zaten receteyle satiliyordur buyuk ihtimal.

Falling is easy but it only brings you down
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Psikiyatriste danış, genellikle tercih etmezler odak probleminden ilaç yazmayı ama kullanıcaksan da kesinlikle doktor kontrolünde olsun. İlaca başlarsan da sakın dozunu açma, başıma çok kötü bir olay gelmişti ben de 3 tane almıştım ve sonraki 48 saatin 40 saati uyumakla geçti.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Odaklanmak için değil de disleksi gibi problemlerde kullanılması daha iyi fikrimce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...