Odama bilgisayara bağlamak için ses sistemi öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bilgisayara bağlanılan 2+1 ses sistemi önerirmisiniz bass sesis iyi olan

Shiny ✨
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI

1. Rampage RMS-G8:​

Oyuncuların renkli teknolojik aletlere (klavye, kulaklık gibi) ilgisi biliniyor. Eğer siz de bu kesime dahilseniz ve ses sisteminiz de bu ürünler gibi renkli ve kaliteli olsun isterseniz Rampage'in ses sistemini çok seveceksiniz!
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 427,99 TL

2. Junglee Mini Hoparlör:​

Minimal bir eviniz varsa ya da diğer ses sistemlerine nazaran daha küçük boyutlarda bir şeyler arıyorsanız bu minik hoparlörler tam sizlik!
ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 146,02 TL

3. Jameson Jsm-510bt:​

Jameson markasını daha önce hiç duymamış olabilirsiniz am kullanıcılarının oldukça memnun olduğu bu markaya bir şans vermelisiniz. Fiyatının hakkını kesinlikle veriyor!
ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 655,18 TL

Kendim kullanıyorum; 'Ses kalitesi çok iyi kablo uzunlukları da harika başarılı buldum'

4. Sony HT-RT4:​

Sony, belki de bu içeriğin en bilinen markasıdır. Bilindik bir marka olmasının da rahatlığıyla gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Elinizi çabuk tutun oldukça sevilen ve tercih edilen bir ürün olduğu için hızla tükeniyor!
ulaşabilirsiniz!

Fiyatı; 1.699 TL

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Logitech markasına bakmanı öneririm çünkü ben de de vardı zamanında hoparlörleri kulaklığa geçince bırkatım da hem kalite olarak hem de performans olarak iyidir logitech kendine uygun olanını seç ses sürücüleri falan basları tizleri iyidir yani emin olabilirsin bu şekilde yani

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Panasonic 5+1 ses sistemini pc ye bağladım film izlerken müthiş oluyor. Ses kalitesi olarak muazzam F/P ürünü

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bence butce meselesi ne kadar ayirabilirsin kaliteli ses sistemi icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...