Ödevim için yardım eder misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar hoca kafam kadar ödev verdi. Benim bundan kurtulmam lazım. Word dosyasına yazdım diyip usb yi vericem hocaya. Hoca word dosyasını açmaya çalışırken hata alsın açamasın. Nasıl yapabilirim? Acil konu pls help

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aslında bu çok yanlış bir davranış bir öğretmen olarak bunu hiç onaylamıyorum fakat bir kereye mahsus iyi niyetine guvenerek şunu uygulamanı tavsiye edebilirim. Saçma sapan bir uygulama dosyasını noptepad ile aç farklı kaydet diyerek uzantısını docx şeklinde kaydet. Bozuk bir word dosyası elde etmiş olursun. Adını değiştir at flasha.

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aslında bu çok yanlış bir davranış bir öğretmen olarak bunu hiç onaylamıyorum fakat bir kereye mahsus iyi niyetine guvenerek şunu uygulamanı tavsiye edebilirim. Saçma sapan bir uygulama dosyasını noptepad ile aç farklı kaydet diyerek uzantısını docx şeklinde kaydet. Bozuk bir word dosyası elde etmiş olursun. Adını değiştir at flasha.
Teşekkür ederim dostum. Normalde böyle bir şey yapmam ama 1 ünitenin özetini istiyor en az 3 sayfa yazı falan 1 günde bitiremem.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Haklısın kanka çok acımazsız oluyorlar bu tarz konularda iyi dersler dilerim. <3 Eğerki arkadaşın dediği olmuyorsa Google'a ultimate exe creator olması lazım boş exe oluşturup uzantısını değiştirip hata verdirebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostum umarım başarılı olursun olursa birgün elbet benimde işime yarayacaktır. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...