- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Konu altındakonu altında mı paylaşalım hocam, özelden mi yazalım?
Yapılıyor efenim.
Hiç şansım yok, Crystal birazdan burada olur. Ama en azından denemiş olurum. Ben varım
@RoaccatProfesyonel bir çalışma yaparım ama zaman alabilir. Ayrıca ödül falan istemiyorum sadece yönetim ekibiyle daha yakından bağlantı kurmak istiyorum, umarım bu olur.
Bir resim sitesine yükleyip çalışmanın linkini bırakabilirsin.hocam buraya yüklerken boyut çok yüksek diyor atabileceğim başka bir yer var mı acaba ? @nader11ndeu
1)Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2)Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
diğer mesajımı editleyip attım linkleri abi elimden bu kadarı geldi kusura bakma.
ismini niye yazdın olm zaten mesaj seninBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Nasıl olmuş ? daha iyisini de yapabilirim isterseniz sadece demo olarak sunmak istedim @nader11ndeu
Konuda yazdığım ve sizi de etiketlediğim üzere lütfen logolar üzerine değiştirme yapmayınız. Üniversitenin ve okulun logosu olması zorunlu. Ve lütfen resim üzerine isminizi yazmayınız.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Nasıl olmuş ? daha iyisini de yapabilirim isterseniz sadece demo olarak sunmak istedim @nader11ndeu
Kanıt niteliğinde olsun diye silerim zaten 2 saniyemi alır sıkıntı yok sadece demo olarak paylaştım beğenir mi beğenmez mi orası ona kalmış.ismini niye yazdın olm zaten mesaj seninsaati belli tarihi belli
Tamamdır sizce iyi gidiyormuyum nader bey ? Devamını yapıyorum şuanKonuda yazdığım ve sizi de etiketlediğim üzere lütfen logolar üzerine değiştirme yapmayınız. Üniversitenin ve okulun logosu olması zorunlu. Ve lütfen resim üzerine isminizi yazmayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?