Duyuru Ödüllü Grafik Tasarım Davetiye Yarışması [23:59 27.10.2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Buda Benden Biraz Daha Ciddi Bir Tasarım

Not: Daha Yüksek Çözünürlükte İsterseniz Tam Ölçüleri Belirtmeniz Yeterli
Post automatically merged:

Güzel yorumun için teşekkür ederim dostum. Birkaç farklı tarzda daha yükleyecem fakat yorumundaki ''Bir de renkli olan çalışmayı taü logosundaki renkler ile yapsan'' kısmı anlayamadım :D
Tau'nun Turkuaz Rengi ile Yapmanı İstemiş Sanırım Ama O Renkler O kadar Güzel Durmaz Sonuçta Bu Bir Davetiye ve Dikkat Çekmek Gibi Bir Amacımız Yok

Ekli dosyalar

• 17257-[Converted].jpg
    17257-[Converted].jpg
    166.3 KB · Görüntüleme: 83
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI

Tau'nun Turkuaz Rengi ile Yapmanı İstemiş Sanırım Ama O Renkler O kadar Güzel Durmaz Sonuçta Bu Bir Davetiye ve Dikkat Çekmek Gibi Bir Amacımız Yok
Kesinlikle. Ben de logo renkleriyle denedim fakat hoş durmayınca başka bir şey mi demek istedi acaba diye sorayım dedim :D

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@Crystal Evet tau logosunun renklerinden bahsediyordum. Renk kartelasını buna göre yapılsa daha hoş gözükebilirdi diye düşünüyorum bilmiyorum. Proje dosyası olmadığı için detaylı düzenleme yapmadım, üstteki yazılar da ona göre revize edilirdi vs.

@kemiktv
Ayrıca renkler uygun renkler ile harmanlanınca gayet güzel durur dostum, bu işin kuralı budur zaten. "Grafik tasarım uzmanı" isen bunu bilmen gerekir. Davetiye de dikkat çekmek de önemlidir. Ama keşke sende bunu özgün olarak yapsaydın, sanırım Sertifakalarda dikkat çekme gibi bir amaç yok. :)

Ekli dosyalar

• qqjqjqj.jpg
    qqjqjqj.jpg
    336.8 KB · Görüntüleme: 77
  • certificate.jpg
    certificate.jpg
    56.1 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
@Crystal Evet tau logosunun renklerinden bahsediyordum. Renk kartelasını buna göre yapılsa daha hoş gözükebilirdi diye düşünüyorum bilmiyorum. Proje dosyası olmadığı için detaylı düzenleme yapmadım, üstteki yazılar da ona göre revize edilirdi vs.

@kemiktv
Ayrıca renkler uygun renkler ile harmanlanınca gayet güzel durur dostum, bu işin kuralı budur zaten. "Grafik tasarım uzmanı" isen bunu bilmen gerekir. Davetiye de dikkat çekmek de önemlidir. Ama keşke sende bunu özgün olarak yapsaydın, sanırım Sertifakalarda dikkat çekme gibi bir amaç yok. :)
Evet turkuaz da gayet güzel olur fakat davetiye olduğu için daha koyu daha ciddi renkler uygun olur diye hoş olmuyor dedim :)

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
nader.png
nader1.jpg

sss.jpg
ssss.jpg

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Evet dostlarım hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum.Sayenizde bir arkadaşımın işi görülecek. Ne kadar teşekkür etsem az. Uğraşan herkesin ellerine sağlık. Beğendiğim en güzel iki tasarımdan biri sayın @Crystal 'den diğeri sayın @kemiktv den geldi. Görülen o ki websitemizde gerçekten grafik tasarımdan anlayan arkadaşlar mevcut. Yeniden çok teşekkür ederim.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
elinize sağlık beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...