Güzel yorumun için teşekkür ederim dostum. Birkaç farklı tarzda daha yükleyecem fakat yorumundaki ''Bir de renkli olan çalışmayı taü logosundaki renkler ile yapsan'' kısmı anlayamadım
@Crystal Evet tau logosunun renklerinden bahsediyordum. Renk kartelasını buna göre yapılsa daha hoş gözükebilirdi diye düşünüyorum bilmiyorum. Proje dosyası olmadığı için detaylı düzenleme yapmadım, üstteki yazılar da ona göre revize edilirdi vs.
@kemiktv
Ayrıca renkler uygun renkler ile harmanlanınca gayet güzel durur dostum, bu işin kuralı budur zaten. "Grafik tasarım uzmanı" isen bunu bilmen gerekir. Davetiye de dikkat çekmek de önemlidir. Ama keşke sende bunu özgün olarak yapsaydın, sanırım Sertifakalarda dikkat çekme gibi bir amaç yok.
@Crystal Evet tau logosunun renklerinden bahsediyordum. Renk kartelasını buna göre yapılsa daha hoş gözükebilirdi diye düşünüyorum bilmiyorum. Proje dosyası olmadığı için detaylı düzenleme yapmadım, üstteki yazılar da ona göre revize edilirdi vs.
Post automatically merged:
@kemiktv
Ayrıca renkler uygun renkler ile harmanlanınca gayet güzel durur dostum, bu işin kuralı budur zaten. "Grafik tasarım uzmanı" isen bunu bilmen gerekir. Davetiye de dikkat çekmek de önemlidir. Ama keşke sende bunu özgün olarak yapsaydın, sanırım Sertifakalarda dikkat çekme gibi bir amaç yok.
Evet dostlarım hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum.Sayenizde bir arkadaşımın işi görülecek. Ne kadar teşekkür etsem az. Uğraşan herkesin ellerine sağlık. Beğendiğim en güzel iki tasarımdan biri sayın @Crystal 'den diğeri sayın @kemiktv den geldi. Görülen o ki websitemizde gerçekten grafik tasarımdan anlayan arkadaşlar mevcut. Yeniden çok teşekkür ederim.