Official'da ban yememek için ne yapmam gerekıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hıle ıle maxımum 1 hafta dayanıyor hesabım dıger guncellemede gıdıyor? carsambaları gırmıyorum yınede hesaplar gg oluyor siz nasıl 1 2 ay banlanmadan durabılıyorsunuz neleri açmıyorsunuz hilede? benım kullandıklarım : anım speed, atack speed, move speed, oto loot. Ve panic settings 1 e ayarlı . yanı birisinin gormesıne ımkan yok ama sanki dedectet gibi ban atıyor lol mantıgı gibi

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Mmorpg oyunlarda her zaman log tutuluyor ve kontrolleri basit oluyor. Ban yememe şansın yok ve 1 ay, 2 ay ban yememen tamamıyla şans. Örnek vereyim ben metin2 trde bota koyuyorum hesapların ban yeme süresi her ay değişiyor belli olmuyor. Bu senin oynadığın oyun içinde geçerli

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sadece esp ve aim açıyorum. Speed vs. Hiçbirşey açmıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ban yememe gibi lüksün yok sadece süresi uzatabilirsin bunuda sistemle eş değer hız değerlerine sahip etkenlerle sağlarsın onuda config menüsünden speed ayarlarını gerçekten kısman gerekiyor. Örneğin sen sahire oynuyorken çok hızlı sol sağ tık atamayacağın gibi karanlık pençe skilinide art arda basamazsın. Hilede bunlar mümkün fakat yaptığın taktirdede ban yemen normal.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
sadece esp ve aim açıp hileyi çok belli etmeden oynarsan ban sıkıntısı yok kanka ben 3 aydır ban yemedim

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu oyunu daha önce oynamadım ama AC'i bayağı sağlam görünüyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...