Çözüldü Offsets dumper nedir ve nasıl çalışır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
bi kaç tane offset dumpera rastladım ve çalışma mantığını merak ediyorum normalde ben offset bulurken cheat enginden buluyorum ve bazı oyunlar için zor oluyor yapılan open source hilelere bakıyorum bir ton offset var adam bunları teker teker mi buldu diye düşünüyorum offset dumperlar ise 10 saniyede baya bi offset çekiyor yakın zamanda minik oyunlarda hile yapmaya başlayacağım yani umarım yaparım :) bunun içinde öneriniz varsa lütfen yazın.
offset dumper örneği

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Your Friendly Neighbor
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gh-offset damperini çok kullanırdım.Bugünlerde güncellenip güncellenmediğinden emin değilim

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dumperların çoğu çalışmıyor bende genelde kendim bulmam gerekiyor benim kullandığım kadarıyla cheat engineyi

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Aslında tek yaptıkları offsetlerin signature adreslerini taramak o adresleri tarayıp güncel offseti buluyor.
Post automatically merged:

Aslında tek yaptıkları offsetlerin signature adreslerini taramak o adresleri tarayıp güncel offseti buluyor.
Aynı zamanda bu hile yapılırkende kullanılır elle offset güncellemek yerine otomatik olarak offseti çeker örneğin csgo hileleri hepsinde signature scan var.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Post automatically merged:

Aynı zamanda bu hile yapılırkende kullanılır elle offset güncellemek yerine otomatik olarak offseti çeker örneğin csgo hileleri hepsinde signature scan var.
signature adreslerini nasıl bulcam ? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...