- Konuyu başlatan
Süper Üye
deatmach' Alıntı:yönetici olarak çalıştırdım tamam dedim hile açılmadı ve senin dediğin program bnde yüklü deil
programı tekrar gözden geçiriyorum
deatmach' Alıntı:yönetici olarak çalıştırdım tamam dedim hile açılmadı ve senin dediğin program bnde yüklü deil
Pointere yanlış demedim kodlanmış halini hatalı atmışsın herhalde pointer de sıkıntı yok. pointeri paylaştığın için saol ama atarken neye kodlayacağımızı belirt ki olmuyor diye yorum atıyorlar gördüysen eğer. Yani pointerin adresini belirt pointeri bulduğunda başında csh yada bin obj yazar onunlada paylaş hem kodlanmış hemde onu. Sen bulduysan alıntı yapmayıp kendin bulduysan Emeğine SağolÜzgünBirey' Alıntı:deadspace' Alıntı:Denediğim Pointeri Deneyebilirsiniz Envaterde Kurtun Sırtında Gözükür ama maçta bomboş sırt Görürsünüz Bu
arada hepsinin arasında fark vardır hemen hepsi aynı diye atılma başkalarıda atılmasın Bu Pointerleride Denemeden
de olmuyor Diye Direk Yorum Yapmayınız.
Bu arada ÜzgünBirey Pointeri atarken csh midir obj midir bin midir. neyse ona bakaraktan at label 1 diyip geçme onu csh ye de bağlarız bin ede belirt neyle ilgiliyse artık
Pointeri Paylaşan [ÜzgünBirey] dir [6565364] => Kaynak Linki : http://memoryhackers.org/konu-og-dovme-pointeri.mh
PHP:Denediğim OG Dövme Pointer WritePointerInteger("wolftü.bin", Label2.Text + 6565364, "12236", 0) Denemediğim OG Dövme Pointer WritePointerInteger("wolftü.bin", Label2.Text + H&6565364, "12236", H&0) Denemediğim OG Dövme Pointer WritePointerInteger("wolftü.bin", Label2.Text + H&6565364, "12236", 0) Senin Paylaştığın OG Dövmesi [ÜzgünBirey] WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + 6565364, "12236", 0)
Kardeş Bende csh label1 bağlı sende belki bu 2 ye 3 e olablir pointer doğrumu doğru
.
Koury Kouna' Alıntı:Hala güncelmi kardeşim cevaplarsan sevinirim