Onaylı Üye
arkadaşlar benim pc deprem yuzunden mahvoldu yedek pc lolde 30 40 fps veriyor su an ve cok kotu oynuyamıyorum ogrenci oldugum icin bana en dusuk maliyetli 100 fps asagı dusmeyen bi sistem önerebilir misiniz
hocam bütçe önermemişsiniz ama?arkadaşlar benim pc deprem yuzunden mahvoldu yedek pc lolde 30 40 fps veriyor su an ve cok kotu oynuyamıyorum ogrenci oldugum icin bana en dusuk maliyetli 100 fps asagı dusmeyen bi sistem önerebilir misiniz
teşekkür ederim hocam şu an maalesef bütçem 2.5k başka hiç param yokKral geçmiş olsun ilk öncelikle ve bütçeni belirtirsen sana güzel bir şeyler ayarlamaya çalışalım
hocam çok para ya şu an sıkıntıdayım maalesef düşük bi bütçem varhocam bütçe önermemişsiniz ama?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buna bi bakarmısın bunun 100den daha yüksek fps vericeğini düşünüyorum
bütçeni söylemeden hiçbir şey atamam. istersen yedek pcni upgrade et.arkadaşlar benim pc deprem yuzunden mahvoldu yedek pc lolde 30 40 fps veriyor su an ve cok kotu oynuyamıyorum ogrenci oldugum icin bana en dusuk maliyetli 100 fps asagı dusmeyen bi sistem önerebilir misiniz
kankam maalesef o fiyata sadece anakart alırsın toplamaya çalışsanteşekkür ederim hocam şu an maalesef bütçem 2.5k başka hiç param yok
Post automatically merged:
hocam çok para ya şu an sıkıntıdayım maalesef düşük bi bütçem var
Hocam bütçeniz çok düşük bence biraz daha bekleyip bütçeyi yükseltin en mantıklısı en azından lolden sonra oynayacak oyun olur güzel bir sisteminiz olurteşekkür ederim hocam şu an maalesef bütçem 2.5k başka hiç param yok
Cara eu acho que sim, até porque isso é bem reconhecido.arkadaşlar benim pc deprem yuzunden mahvoldu yedek pc lolde 30 40 fps veriyor su an ve cok kotu oynuyamıyorum ogrenci oldugum icin bana en dusuk maliyetli 100 fps asagı dusmeyen bi sistem önerebilir misiniz
evet evet kesinlikle haklısın dostumHocam bütçeniz çok düşük bence biraz daha bekleyip bütçeyi yükseltin en mantıklısı en azından lolden sonra oynayacak oyun olur güzel bir sisteminiz olur
Hocam 2. el bir apu sistem alabilirsiniz lol oynamanıza şu anlık yetecektir zaten diğer türlü bütçenizi aşarteşekkür ederim hocam şu an maalesef bütçem 2.5k başka hiç param yok
kral kusura bakma ama max yapabiliceğin eski bilgisayarını yenilemek olur o bütce ileteşekkür ederim hocam şu an maalesef bütçem 2.5k başka hiç param yok