Öğrenci sözleşmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Okulda konuştum hoca one geçirdi gene konuştum ama bu konuştuğum çok sessiz konuşmalar bağırma veya dersi rahatsız etme yok sonra en son arkadaşa dil çıkardım bi dalga geçmesine hoca bi tutanak çıkardı hızlı hızlı herseyi kendi doldurdu yazısında okuyamıyorum imzalattı sessizce dersi bölmeyecek şekilde konuşmam ve kimseyi rahatsız etmemeye rağmen tutanak yedim konuşmaları arka sıra bile duyamiyordu o kadar eminim ama buna rağmen öğrenci sözleşmesi yedim öğrenci sözleşmesi tam olarak ne bilmediğim ve hepsini hocanın doldurduğu okuyamadigim bir sözleşmeyi imzalattilar zaten 9. Sınıfın 18 yaş altiyim o yüzden benim imzamin geçersiz olması lazım durduk yere tutanak yedim suçsuzum napbilirim nasıl şikayet edebilirim veya bu hoca beni yıl içi gene suçsuz iken bu şekilde tutanak yazmaya kalkarsa kendimi nasıl savunurum sözleşmenin içeriğini bile bilmiyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka şey de ee ben sadece dil çıkarttım eğlencesine bişey yapmadım de mesela burda hocanın suçu var

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Lisede yemiş olduğun tutanakların hayatına bir etkisini olmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Ben sacımdan sakalımdan 2 kere yemiştim halen daha bir problem yaratmadı. Yine de çok endişeleniyorsan durumu ailene düzgünce açıkla okula gelip idareyle konuşsunlar. Yetişkinler kendi arasında çözer problemi.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka hiçbirşey olmaz benim lisede dosyam vardı yaptığım haytalıklar yüzünden rahat ol

Üye
2 HİZMET YILI
lise de çok yaşadım hiç bir sorun olmadı bence takma

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu olayın senin anlattığın tarafı derste hoca yaptıkların yanlış ise tutanak tutabilir belki sen bir halt yedin tabi ki bize hafifleterek anlatırsın onun dışında bir daha okumadan bir şey imzalama

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Önenli bişey değil merak etme seni kandırmıştır bidaha yapma diye banada yaomişti eski okuldaki hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
senlik bişey yok gibi hoca da hepsi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hiç korkmana gerek yok dostum tuttuğu tutanak siliniyor zaten önemli bir sebep değil karşına çıkmaz ileride muhtemelen yıl sonunda silinir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Lisedeki tutanaklar uzaklaştırmalar falan gerçek hayatta bir şeye etki etmiyor korkma

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka dilekçe yaz idareye takmazlarsa polise git tazminat aç iftiradan bende benzer bir durum yaşadım bana iftira atıldı mudur odada kamersız odaya cekip gizlice dovdu ustune babama yalan soyledi sikayet edemedim onun yuzunden acıga gectim polise vericem en yakın zamanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...