Öğrenciler öğretmenlere not verecek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kamuda 'performans değerlendirmesi' sistemi, öğretmenlerle başlıyor. Artık öğretmenlerin de öğrenciler gibi karnesi olacak. Öğrenciler de öğretmenlerine not verecek. Yeni sistemde, öğretmenlerin performansı hem öğrencilerin hem de velilerin notlarıyla ölçülecek. Hükümetin uzun süredir üzerinde çalıştığı önemli reformlardan biri olan, ilk kez TAKVİM'in duyurduğu 'kamuda performans ölçümü' için düğmeye basıldı. 

İlk uygulamayı, Milli Eğitim Bakanlığı hayata geçiriyor. Bu eğitim-öğretim yılından itibaren her yıl öğretmenlerin performansı ölçülecek. Hem velilerden hem de öğrencilerden öğretmeni değerlendirmesi istenecek. Öğretmenlere hem mevcut ve mezun olmuş öğrencileri hem de veliler not verecek. Ayrıca öğrencilerin başarıları da öğretmenin performansını belirlemede etkili olacak. Sistemin detaylarını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz açıkladı.

ALINTIDIR

İNTİKAM  :cool: :cool:  :D :D :D :D

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Yararlı konu kankeyta ama kırmızı yazılarda a haber reklamı var bidaha yaz istersen o kelimeyi :D

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Chaky' Alıntı:
Yararlı konu kankeyta ama kırmızı yazılarda a haber  ı var bidaha yaz istersen o kelimeyi :D

Dikkat etmedim düzeltirim saol  :D :D

「♥」Sistem
Griffin Premium
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Lise Bitmese İşime Yarardı :D
Yararlı Sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...