Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum o vergi indirimi muhabbeti sanırım sadece türkiye sınırları içerisinde üretilen telefonlar için geçerli olacak. Konsol ve bilgisayarlar hakkında henüz bir şey yok yani uzun lafın kısası yine bize yarayan bir şey yok boşuna ümitlenmeyin burası türkiye
her şey seçime kadardı bunu hepimiz biliyorduk zaten yeni değil defalarca aynısı oldu 2024te gene olacak hatta şimdiden başladılar bile sonumuz hayırlısı olsun.
fatih altaylı:iyiye gitmiyoruz sonumuz iyi değil çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakamayabiliriz.
Hocam geçenlerde bi habere denk gelmiştim. Arkadaşın biri vergi iadesi için başvuru yapıyor telefon aldıktan sonra. Sanırım fişte cihazı aldıktan sonra poşet almış onunda ücreti aynı fişe yansıdığı için iade alamamış. Tam olarak hatırlamıyorum olayı ama almak isteyenler dikkat etsinler. Fişte sadece ürünün tutarı olması gerekiyormuş sanırım.
Öğrencilere Özel Vergisiz Cihaz Katılım Koşulları 25 Ekim 2023 tarihinde yapılan Resmi Gazete açıklamasıyla birlikte yükseköğretim öğrencileri 9.500 TL altındaki telefon, bilgisayar ve tabletleri vergi iadesi ile birlikte bir defa olmak şartıyla alabilecektir.