BuğraBey' Alıntı:En sonunda ban yiyeceksin kardeşim uyarım böyle boş konular açma burası photoshop falan forumu değil. Ö.m den verebilirsin.
BuğraBey' Alıntı:En sonunda ban yiyeceksin kardeşim uyarım böyle boş konular açma burası photoshop falan forumu değil. Ö.m den verebilirsin.
ThyPrime' Alıntı:BuğraBey' Alıntı:En sonunda ban yiyeceksin kardeşim uyarım böyle boş konular açma burası photoshop falan forumu değil. Ö.m den verebilirsin.
Kardeşim Biliyorum Bundan Sonra Kullanıcılarda Sadece Avatar ve İmza Yapılır Konuma Yazsa Yazıcam Ama Her Türlü Oraya Yönlendircem Yinede Sağol Uyardığın İçin
Bu Arada Sanada İmza Yaptım Baktım Yok Buyur : http://memoryhackers.org/konu-imza-ve-avatar-yapilir.mh?pid=237389#pid237389
mauro1at1' Alıntı:Selamun Aleykum Banada Yaparmısınız. Kolay gelsin simdiden.. Sağolun
Herkese İyi Forumlar..
mauro11' Alıntı:Selamun Aleykum Banada Yaparmısınız. Kolay gelsin simdiden.. Sağolun
Herkese İyi Forumlar..