OHR | Oyun hilesi nasıl yapılır ? #01

Öğrenmek için türkçe kaynağa ihtiyaç duyuyormusunuz?

• Evet

Oy: 8 57.1%
  • Hayır

Oy: 6 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Oyun hileleri için işe yarar türkçe kaynak bulamadım ve bunu kendim yapma gereği duydum. Eğer insanlar cidden öğrenmek isterse yeni konular açacağım ve insanları kopyalama alışkanlıklarından uzaklaştırmayı deneyeceğim.

Oyun hileleri yapmak için gereksinimler;
Anlamak
Okumak
Kararlılık
Çalışma
Zaman

Oyun hilesi yapmayı öğrenmek birkaç gün sürmeyecek bunu baştan bilmelisiniz. Bunun için aylarınızı yıllarınızı vermeniz gerekiyor ve sürekli çalışmanız.

Öğrenmeye başlamak için küçük bir zaman tablosu istersenizde;

1 - Cheat Enginenin temellerini öğrenmek.
2- Cheat Engineyi tam anlamıyla öğrenmek. (Yani pointer bulma vb. şeyler)
3- C++ yada C# öğrenmek. (Zor olarak görmeyin temelleri öğreniceksiniz.)
4- Öğrendiğiniz yazılım diliyle anti hilesiz oyunlarda basit hileler yapmak. (Sekmeme, Can, Mermi vb.)
5- Öğrendiğiniz yazılım diliyle anti hilesiz oyunlarda o istediğiniz hileleri yapmak. (ESP, Temel Aimbot vb.)
6- Anti hilesiz oyunlarda üst seviye hileler yapmak. (Herhangi bir hile....)

7- Antihile bypasslamaya başlamak.

Oyun hileleri yaparken kopyalarsanız asla başarılı olamayacaksınız ve en sonunda hiçbirşey öğrenmemiş boşa zaman harcamış olucaksınız.
Oyun hileleri yapmakta öğrenmeniz gereken en önemli şey ise problemler nasıl çözülür.

Şimdilik bilgisayarınızda cheat engine ve visual studioyu hazır tutun.
Eğer siz türkçe bir kaynaktan öğrenmek isterseniz bunu belirtin her türlü ayrıntısına kadar yazmaya çalışacağım ve eğer video halinde istersenizde onuda belirtin.​

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
şahsen ben hile yaparken türkçe kaynak kullanmıyorum ama bunun çoğu insana yardımcı olacağından eminim

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Türkçe kaynak ve video olursa mükemmel olucak. ve sevindirici haber benim için hile konusunda bilgim hiç yok öğrenmek zevkli olucak. Gerçekten serinin devamını bekliyorum ve takibe aldım seni başarılar dileirm şimdiden

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Türkçe kaynak ve video olursa mükemmel olucak. ve sevindirici haber benim için hile konusunda bilgim hiç yok öğrenmek zevkli olucak. Gerçekten serinin devamını bekliyorum ve takibe aldım seni başarılar dileirm şimdiden
Yorumun için sağol mikrofon sipariş ediyorum tam şuanda düzgün güncel bir video çekip türkçe öğretmek için :)

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yorumun için sağol mikrofon sipariş ediyorum tam şuanda düzgün güncel bir video çekip türkçe öğretmek için :)
Cheat engineyi indirdim bro, visual studio indiriyorum ama 2015-2019 sürümleri falan var son sürüm olması gereklimi yada bildigin site varsa zelden link atabilir misin

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyun hileleri için işe yarar türkçe kaynak bulamadım ve bunu kendim yapma gereği duydum. Eğer insanlar cidden öğrenmek isterse yeni konular açacağım ve insanları kopyalama alışkanlıklarından uzaklaştırmayı deneyeceğim.

Anlamak
Okumak
Kararlılık
Çalışma
Zaman

Oyun hilesi yapmayı öğrenmek birkaç gün sürmeyecek bunu baştan bilmelisiniz. Bunun için aylarınızı yıllarınızı vermeniz gerekiyor ve sürekli çalışmanız.

4- Öğrendiğiniz yazılım diliyle anti hilesiz oyunlarda basit hileler yapmak. (Sekmeme, Can, Mermi vb.)
5- Öğrendiğiniz yazılım diliyle anti hilesiz oyunlarda o istediğiniz hileleri yapmak. (ESP, Temel Aimbot vb.)

Oyun hileleri yaparken kopyalarsanız asla başarılı olamayacaksınız ve en sonunda hiçbirşey öğrenmemiş boşa zaman harcamış olucaksınız.
Oyun hileleri yapmakta öğrenmeniz gereken en önemli şey ise problemler nasıl çözülür.

Eğer siz türkçe bir kaynaktan öğrenmek isterseniz bunu belirtin her türlü ayrıntısına kadar yazmaya çalışacağım ve eğer video halinde istersenizde onuda belirtin.​
Kesinlikle çok yararlı bir konu olmuş ve dediklerinin tamamına katılıyorum.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI

Anlamak
Okumak
Kararlılık
Çalışma
Zaman

çok yararlı olmuş teşkkürler

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bir de videolu anlatım olursa tadından yenmez ve çok fazla kişi mutlu olur, teşekkür ederim her şey için.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
devamını istiyoruz hocam. öğretici metinlerde gelsin videolarda gelsin lütfen . eger bu işe gönül verecek adam arıyorsanız ben burdayım. bana 2 yılını ver sonrasında istediğin hileyi yaparsın diyorsanız. etim sizin kemigim sizin

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
konu cidden güzel olmuş türkiyedeki bazı insanlar için hem yararlı hem de bilgilendirici olur bazı insanlar cidden hilenin kolay yapılabileceğini sanıyor bazen kopyalamak öğrenmeni kolaylaştırıyor ama temel mantık algoritmasını çözmek tabi bazı şeyler prensipte aynı olduğu için bir çok şeyi almakta bir problem olmuyor ama öbür türlü programa hiç emek vermeden sadece 2 3 şey değiştirip yaw ben hile kodluyom profesyonelim diyen türk hileci grupları aşırı fazla özellikle cs:go hile sektöründe herkes birbirinin aynısını al yapıştır kafasıyla gidiyor eğer hileye başlıyacaksanız incelemek için ve ya bir takım şeyleri kopyalamakta sorun yok onun dışında ya zaten adam yazmış ben alim üstüne bir kaç değişiklik yaparım derseniz o işi cidden kavramanız zorlaşıyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
devamını istiyoruz hocam. öğretici metinlerde gelsin videolarda gelsin lütfen . eger bu işe gönül verecek adam arıyorsanız ben burdayım. bana 2 yılını ver sonrasında istediğin hileyi yaparsın diyorsanız. etim sizin kemigim sizin
Yorumunu dikkate alıcağım ayrıca zamanını ayırırsan ve kendi kendine öğrenmeyede alışırsan herşeyi yapabilirsin ben gün gün kaynağı büyüteceğim

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
rehber için teşekkürler eline sağlık

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
teşekkürler yararlı konu olmuş

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
eğer ki teknik bilginiz varsa video çekip atmanız daha öğretici olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...