Yorumun için sağol mikrofon sipariş ediyorum tam şuanda düzgün güncel bir video çekip türkçe öğretmek içinTürkçe kaynak ve video olursa mükemmel olucak. ve sevindirici haber benim için hile konusunda bilgim hiç yok öğrenmek zevkli olucak. Gerçekten serinin devamını bekliyorum ve takibe aldım seni başarılar dileirm şimdiden
Cheat engineyi indirdim bro, visual studio indiriyorum ama 2015-2019 sürümleri falan var son sürüm olması gereklimi yada bildigin site varsa zelden link atabilir misinYorumun için sağol mikrofon sipariş ediyorum tam şuanda düzgün güncel bir video çekip türkçe öğretmek için
Kesinlikle çok yararlı bir konu olmuş ve dediklerinin tamamına katılıyorum.Oyun hileleri için işe yarar türkçe kaynak bulamadım ve bunu kendim yapma gereği duydum. Eğer insanlar cidden öğrenmek isterse yeni konular açacağım ve insanları kopyalama alışkanlıklarından uzaklaştırmayı deneyeceğim.
Oyun hileleri yapmak için gereksinimler;
Anlamak
Okumak
Kararlılık
Çalışma
Zaman
Oyun hilesi yapmayı öğrenmek birkaç gün sürmeyecek bunu baştan bilmelisiniz. Bunun için aylarınızı yıllarınızı vermeniz gerekiyor ve sürekli çalışmanız.
Öğrenmeye başlamak için küçük bir zaman tablosu istersenizde;
1 - Cheat Enginenin temellerini öğrenmek.
2- Cheat Engineyi tam anlamıyla öğrenmek. (Yani pointer bulma vb. şeyler)
3- C++ yada C# öğrenmek. (Zor olarak görmeyin temelleri öğreniceksiniz.)
4- Öğrendiğiniz yazılım diliyle anti hilesiz oyunlarda basit hileler yapmak. (Sekmeme, Can, Mermi vb.)
5- Öğrendiğiniz yazılım diliyle anti hilesiz oyunlarda o istediğiniz hileleri yapmak. (ESP, Temel Aimbot vb.)
6- Anti hilesiz oyunlarda üst seviye hileler yapmak. (Herhangi bir hile....)
7- Antihile bypasslamaya başlamak.
Oyun hileleri yaparken kopyalarsanız asla başarılı olamayacaksınız ve en sonunda hiçbirşey öğrenmemiş boşa zaman harcamış olucaksınız.
Oyun hileleri yapmakta öğrenmeniz gereken en önemli şey ise problemler nasıl çözülür.
Şimdilik bilgisayarınızda cheat engine ve visual studioyu hazır tutun.
Eğer siz türkçe bir kaynaktan öğrenmek isterseniz bunu belirtin her türlü ayrıntısına kadar yazmaya çalışacağım ve eğer video halinde istersenizde onuda belirtin.
çok yararlı olmuş teşkkürlerOyun hileleri için işe yarar türkçe kaynak bulamadım ve bunu kendim yapma gereği duydum. Eğer insanlar cidden öğrenmek isterse yeni konular açacağım ve insanları kopyalama alışkanlıklarından uzaklaştırmayı deneyeceğim.
Oyun hileleri yapmak için gereksinimler;
Anlamak
Okumak
Kararlılık
Çalışma
Zaman
Oyun hilesi yapmayı öğrenmek birkaç gün sürmeyecek bunu baştan bilmelisiniz. Bunun için aylarınızı yıllarınızı vermeniz gerekiyor ve sürekli çalışmanız.
Öğrenmeye başlamak için küçük bir zaman tablosu istersenizde;
1 - Cheat Enginenin temellerini öğrenmek.
2- Cheat Engineyi tam anlamıyla öğrenmek. (Yani pointer bulma vb. şeyler)
3- C++ yada C# öğrenmek. (Zor olarak görmeyin temelleri öğreniceksiniz.)
4- Öğrendiğiniz yazılım diliyle anti hilesiz oyunlarda basit hileler yapmak. (Sekmeme, Can, Mermi vb.)
5- Öğrendiğiniz yazılım diliyle anti hilesiz oyunlarda o istediğiniz hileleri yapmak. (ESP, Temel Aimbot vb.)
6- Anti hilesiz oyunlarda üst seviye hileler yapmak. (Herhangi bir hile....)
7- Antihile bypasslamaya başlamak.
Oyun hileleri yaparken kopyalarsanız asla başarılı olamayacaksınız ve en sonunda hiçbirşey öğrenmemiş boşa zaman harcamış olucaksınız.
Oyun hileleri yapmakta öğrenmeniz gereken en önemli şey ise problemler nasıl çözülür.
Şimdilik bilgisayarınızda cheat engine ve visual studioyu hazır tutun.
Eğer siz türkçe bir kaynaktan öğrenmek isterseniz bunu belirtin her türlü ayrıntısına kadar yazmaya çalışacağım ve eğer video halinde istersenizde onuda belirtin.
merakla bekliyoruz hocamYorumun için sağol mikrofon sipariş ediyorum tam şuanda düzgün güncel bir video çekip türkçe öğretmek için
2019 indirCheat engineyi indirdim bro, visual studio indiriyorum ama 2015-2019 sürümleri falan var son sürüm olması gereklimi yada bildigin site varsa zelden link atabilir misin
Yorumunu dikkate alıcağım ayrıca zamanını ayırırsan ve kendi kendine öğrenmeyede alışırsan herşeyi yapabilirsin ben gün gün kaynağı büyüteceğimdevamını istiyoruz hocam. öğretici metinlerde gelsin videolarda gelsin lütfen . eger bu işe gönül verecek adam arıyorsanız ben burdayım. bana 2 yılını ver sonrasında istediğin hileyi yaparsın diyorsanız. etim sizin kemigim sizin
kendi web sitesinden indirdim arkadasın videolarını bekliyorum inşllah çok bekletmez2019 indirBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Benim de attığım kendi web sitesinde di neyse sıkıntı yokkendi web sitesinden indirdim arkadasın videolarını bekliyorum inşllah çok bekletmez
Evet çekip paylaşacağım bu sadece insanların öğrenmek isteyip istemediğini kontrol etmem için attığım bi konu ve minik bi bilgilendirmeeğer ki teknik bilginiz varsa video çekip atmanız daha öğretici olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?