8 Ara 2021 #41 g0ddenpw G Süper Üye Katılım 20 Eyl 2021 Mesajlar 673 Çözümler 2 Tepki puanı 73 Ödüller 5 4 HİZMET YILI SenyorTR' Alıntı: Zaten o vac yüzünden onbinlerce oyuncu bıraktı valorant'a geçti en azından VAC'e göre daha çok üzerine düşüyorlar sizde cr0ck bilgisi var mı hocam Genişletmek için tıklayın ... Malesef.
SenyorTR' Alıntı: Zaten o vac yüzünden onbinlerce oyuncu bıraktı valorant'a geçti en azından VAC'e göre daha çok üzerine düşüyorlar sizde cr0ck bilgisi var mı hocam Genişletmek için tıklayın ... Malesef.
8 Ara 2021 #42 blurz B Süper Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 653 Çözümler 3 Tepki puanı 47 Ödüller 11 9 HİZMET YILI dostum bunları öğrenmek için bildiğin güzel türkçe kaynak video falan var mı
9 Ara 2021 Konuyu başlatan #43 frauhten F Onaylı Üye Katılım 30 Kas 2021 Mesajlar 60 Çözümler 2 Tepki puanı 6 4 HİZMET YILI blurz' Alıntı: dostum bunları öğrenmek için bildiğin güzel türkçe kaynak video falan var mı Genişletmek için tıklayın ... Olmadığı için kendim çekicem mikrofonun gelmesini bekliyorum
blurz' Alıntı: dostum bunları öğrenmek için bildiğin güzel türkçe kaynak video falan var mı Genişletmek için tıklayın ... Olmadığı için kendim çekicem mikrofonun gelmesini bekliyorum
10 Ara 2021 #44 ardaknk123 Seçkin Üye Katılım 22 Haz 2017 Mesajlar 346 Çözümler 1 Tepki puanı 39 Ödüller 9 Yaş 26 8 HİZMET YILI frauhten' Alıntı: Konuları kendim oluşturup kendim öğreteceğim c# / c++ hariç oyüzden ihtiyaç duymadım. memoryhackerste türkçe şekilde öğretmeye çalışacağım Genişletmek için tıklayın ... harikasınız
frauhten' Alıntı: Konuları kendim oluşturup kendim öğreteceğim c# / c++ hariç oyüzden ihtiyaç duymadım. memoryhackerste türkçe şekilde öğretmeye çalışacağım Genişletmek için tıklayın ... harikasınız
10 Ara 2021 #45 lowich L Üye Katılım 4 Eyl 2020 Mesajlar 31 Tepki puanı 2 Ödüller 7 Yaş 26 5 HİZMET YILI yararlı bir konu teşekkürler benim fikrim türkçe kaynak olmasada olur
15 Ocak 2022 #46 kumawar98 Onaylı Üye Katılım 9 Nis 2016 Mesajlar 98 Tepki puanı 6 Ödüller 9 Yaş 27 10 HİZMET YILI bilgilendirme guzel dedigin gibi Turkce konu ve bilgilendirme videolari olmadigi icin cogu kisi yarida birakiyor . Videolu egitim haline getirme gibi dusuncen olursa cok guzel olur ve ilk takipcilerinden olurum.
bilgilendirme guzel dedigin gibi Turkce konu ve bilgilendirme videolari olmadigi icin cogu kisi yarida birakiyor . Videolu egitim haline getirme gibi dusuncen olursa cok guzel olur ve ilk takipcilerinden olurum.