Griffin Premium
yanlış bilmiyorsam oda düşük pmyo taban puan 260![]()
bugün instagramda Polis paylaşmıştı bea
yanlış bilmiyorsam oda düşük pmyo taban puan 260![]()
ha ben 2018 e bakmışım![]()
D inşallah kazanırsın istediğin yeri barbara palvin beni aldatsa üniyi kazanamadığım kadar üzülmezdim
D inşallah kazanırsın istediğin yeri barbara palvin beni aldatsa üniyi kazanamadığım kadar üzülmezdim
o yüzden napıyorsun çalışıyorsun kolay değil ayrıca iyi yerler gelirse senin için avantaj çünkü ülkenin mühendise ihdiyacı çok fazla ama kalifiyeli mühendise ihdiyacı var sıradan mühendise değil onu düşün geliştirirsen kendini süper para kazanırsıneyw reis inşallah
Post automatically merged:
Reis ben kafayı polislikle askerlikle bozdum D: sanmıyorum ya asker yada polis olacağım başka meslek düşünmüyorum haa belki bilgisayar mühendisliği olabilir.
6. sınıftan beri Polis Özel Harekat Olmak İstiyorum da zaman geçmiyor bea gelseydi şu güngireydim şu sınavlara
o yüzden napıyorsun çalışıyorsun kolay değil ayrıca iyi yerler gelirse senin için avantaj çünkü ülkenin mühendise ihdiyacı çok fazla ama kalifiyeli mühendise ihdiyacı var sıradan mühendise değil onu düşün geliştirirsen kendini süper para kazanırsın
yok be reismühendislik felan benlik değil ama sırf PÖH için sabahtan akşama kadar ders çalışabilirim. gelsin bi yks zamanı o zaman karar veririrm herşeye
iyi bakalım
eyw reis senide tuttuksohbetin güzel oluyor yaşadığın sitresi az da olsa anlıyorum teog dan
ama azcık anlıyorum o teog bu yks
![]()
tabi sohbetim iyidirde şuan mutsuzum pişmanım efkarlıyım dertliyim ne ararsan var
keşke bunu alacağımı bilseydim pc oynar cs de aimimi geliştirirdim kos koca 9 ay fena olurdu![]()
al işte
![]()
aga bilseydim yani bilemediğim için ders çalıştım
![]()
aga bilseydim yani bilemediğim için ders çalıştım
![]()
çalıştıklarımı bildikleri için bişey demediler fazla babam çalışırım dersen dershaneye gönderirim benim için sorun yok dedi ben dgs dedim oğlum senin kararın ben dershaneye gönderirim seni o konuda sorun yok ama çalışırsan dedi bende masraf olmak istemiyorum açıktan okuyup dgs düşünüyorum açıkcası 4 sene koleje gittim nerden baksan 40 45 bin lira utanıyor insangeçti stn knk başla aim geliştirmeye
reis çok merak ettim ailenin tepkisi ne oldu
çalıştıklarımı bildikleri için bişey demediler fazla babam çalışırım dersen dershaneye gönderirim benim için sorun yok dedi ben dgs dedim oğlum senin kararın ben dershaneye gönderirim seni o konuda sorun yok ama çalışırsan dedi bende masraf olmak istemiyorum açıktan okuyup dgs düşünüyorum açıkcası 4 sene koleje gittim nerden baksan 40 45 bin lira utanıyor insan
son sene tavsiye etmem ortama ayak uyduruyum falan demen zaman kaybı senin zamanın yokbencedebenide özel okula yolladılar aşırı rahatsızım bu olaydan bu sene ayrılacağım
![]()
son sene tavsiye etmem ortama ayak uyduruyum falan demen zaman kaybı senin zamanın yok
Mezuna kalacam gibi duruyor dershane arastiriyomevet o yönden de haklısın gerçetekten kötü bi okul tuturup da mecuburen özel okula gitmek babanın parasını çatır çutur yemek çok kötü birşey her sene benim için 13 bin para veriyor 3 senedir özel okuldayımbu seneyide sayarsak