okul hayatımı ilgilendiriyor yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar 8 saatlik elektrik dersine giren hoca ilk dönem 27 de bıraktı ve genel ortalamam 46 da kaldı bende bu dönem çalışıp dersleri vs yükseltim vs ama bu dersden yine kalırsam ortalamam yetmicek gibi bende 2.sınavları olmadan nakil werirsem ders içi notumu vs gidecegim okul giriyormuş napmam lazım arkadşalar yardımınıza ihtiyacım var suanki okulda kalırsam o dersden kalırsam cok kotu olucak gidecegim okuldada hangi yerlerden sınavda cıkıcak bilmicegimden dolayı kafam allak bullak lütfen yardım edin.

burası okul formuna çevirmeyle ilgili yine yazcaklar yazmasın arkadaşlar hayatımı ilgilendiren bir mesele.

@nader11ndeu reis sen güzelce yorumluyabilirmisin napmam lazım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
çalışacaksın başka yolu yok ama ort 27 diyosun bi çalışma var bide eşşekçe çalşma var sen 2. dediğime yönel istersen

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Son Pişmanlık Fada Etmez Ama sen yinede Çalış.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
konu çalışmak deil sınavndan geçer notları aldım hoca gıcık bu dönem için konuşuyorum yine bırakır hiç farketmez nakil ile ilgili yazdıgımı okuyun çalışmak deil mesele suan

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
nakil yaptır knk yapacak çare yok orada hoca iyi denk gelirse şans geçersin

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
@zCrawlArmyz kardeşim nakil aldıırsam 2.sınavları orda olcagımdan dolayı dier ders notları bizim okulla bir olmucagından napacam ? off kafayı yicem

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
aynı müfredat değilmi ztn değişik meğişik yapck bişey yok ozman değişmeyip sınavda biraz iyi alıp hıocaya yalvarcaksın proje miroje ayarlıcaksın yapcak bişey yok

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
zCrawlArmyz Bölüm dersi ya uygulamalrın ortalaması 40 düşüyor 1.sınavım 40 2.sinden 30 alsam perfroamsn devre wrdi yapamıyorum okulda yapıcaz bide 30 en fazla werir ders içimede en fazla 50 werdiginden 38 gibi kalıyorum buda beni kurtarmıyor yandım nakilmi mantıklı

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
zCrawlArmyz Bölüm dersi ya uygulamalrın ortalaması 40 düşüyor 1.sınavım 40 2.sinden 30 alsam perfroamsn devre wrdi yapamıyorum okulda yapıcaz bide 30 en fazla werir ders içimede en fazla 50 werdiginden 38 gibi kalıyorum buda beni kurtarmıyor yandım nakilmi mantıklı
Kardeşim işin zor 46 da çok sinir bozucu bir not bence de nakil aldırmaktan başka çaren yok :/

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dostum sen çalış sadece gayretini görürlerse yükseltirler notunu

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Git hocayla konuş, nakil aldırmana gerek yok. Hocam bir şey diyeceğim yanlış anlamayın bana kastınız mı var de durumu açıkla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...