- Konuyu başlatan
yok be kanka düşündüm de bir sır yokSadece kantincilerin bildiği ama müşterilerin bilmesini istemediği bir sır varmı
yok be kanka düşündüm de bir sır yokSadece kantincilerin bildiği ama müşterilerin bilmesini istemediği bir sır varmı
Kantinciler okul sahibi ya da müdürüne bir kira ödüyormu yoksa direk satınmı alıyorsunuz?yok be kanka düşündüm de bir sır yok
okula kira ödüyorsun il ilçe ve okul payı diye 3e bölünüyor ihale ile alıyorsun kantini yıllık kira anlaşması yapıp onu 8 aya bölüyorlarKantinciler okul sahibi ya da müdürüne bir kira ödüyormu yoksa direk satınmı alıyorsunuz?
ısıtıp veriyorumsıcak simit poğaça sat soğuyunca almıyolar aga
döneri dediğin tarz yapıyorum patso yasak malesefhocam döner ekmek işine girebilirsin, sandvic ekmeğine döner yaparsan hem ekmekten hemde malzemeden biraz daha kurtarırsın onun dışında da hot dog sosisli, patso tarız şeyler yapabilirsin (( yasak mı bilmiyorum ))
yapmaaa neden yasak reis ya aşırı giderdi biliyor musunçiğköfte yasak![]()
Ah şu MEB ve tarım orman kantinciliği bitirdiyapmaaa neden yasak reis ya aşırı giderdi biliyor musun
döner ayran 50 tl satıyorum ve kullandığım döner esnaftan aldığım döner daha ne kadar indirim yapabilirim?guzel meslek dostum ama ındırım yapın be