Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okulum yeni bitti, iş bulmam gerekiyor. Çok tecrübem yok, tatillerde kuzenimin kafesinde çay getir götür yapıyordum. Kısacası garsonluk gibi iş nasıl bulurum? İnternet kafe de olur.
dostum en basiy yol işkurun kapısını çalman olacaktır senin için uygun işleri onlar senin önüne seçenek olarak koyuyorlar zaten
yapman gereken işkura giderek başvurunu yapman
Garsonluk, internet cafe gibi yerlerde iş bulman çok zor olmaz. Etrafındaki restorantlara gidip sahipleriyle konuşursan ya da çalışanlarına sorarsan genelde onların çevresi oluyor, yardımcı olabilirler. Derler mesela şuraya git orada vardı. İşkur da bir seçenek. Ben işkura başvurmuştum şuan ihtiyacım yok ama yine de mesajlar geliyor kasiyer lazım gibisinden.
Pc donanımından ve pc den anlıyorsan net cafede iş bulabilirsin garsonluk biraz zor daha önce çalışıp 1-2 yıllık tecrübe isterler kasa işi sana uygun yer farketmez pekde bir gereksinim istemezler
kankam sitelerden bakabilirsin veya bi tanıdık vasıtası ile girebilirsin veya da bi aracın var ise güzel bir para ediyorsa sat 2021 model doblo al
üniversite mezunu isen bi şirket kur günlük 30 tane kargo dagıt aylık 45 bin 30 bin 50 bin net kazanc veriyor ben öle yapıcam askere gidim gelim
umarım bulursun
Kkariyer de falan ilan oluyor. İşkur hesabı aç, sana uygun iş olursa sms geliyor gidip görüşüyorsun istersen. Tanıdığın birisi vrasa, onların çalıştığı fabrikalara gir iş başvurusunda bulun alabilirler.
cv'ni doldurmak için öncelikle ücretsiz staj olarak edinmek istediğin meslekle alakalı yerlere başvurabilirsin. 5-6 ay ücretsiz stajdan sonra büyük ihtimalle normal stajyer statüsüne yükselirsin. Bu işler genelde böyle (torpil olmadan tabiii)
Saçma gelecek fakat gerçekten işe yarıyor olduğun şehrin instagramdaki itiraf sayfalarına iş aradığını belirten bir mesaj at paylaşsınlar iş yeri sahipleri yorum yapar ( okuduğum üniversitenin itiraf sayfasında çok oluyordu bu )
valla iş siteleri var ondan bakabilirsin dostum
veya aileden tanıdık biri varsa o da olabilir
yada benım yaptıgım gibi aracını satıp 2021 model doblo alıp 700bin tl ye bi şirket kurup orda kargo dagıtım yaparak aylık 45 50 bin tl fatura kesebilirsin