𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
ben hayatım boyunca lise de ders çalışmadım sadece son haftalar video izleyerek video izlerkende örnek çözümleri deftere yazarak çalışıyordum etkisini bayağı gördüm sende denemelisin bence ve çalışmadan önce hocaların çıkacak konular için ağzını yoklamanı tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar 12.sınıfım sınav haftası geldi. Sizce en etkili sınav çalışma metodu nedir yani yazarak mı çalışmalıyım sadece video izleyerek mi ezber yaparak mı bildiğiniz taktikler varsa yazar mısınız?
müzik dinleyerek çalışmaz dostum diyelim ki çalıştın ilerde KPSS ye falan girdin sınavda hep müziğe ihtiyacın olacak ve aklından müzik geçecek bunun sonucu da soru çözemeyeceksinmüzik dinliyerek ders çalış
not alarak çalışMerhaba arkadaşlar 12.sınıfım sınav haftası geldi. Sizce en etkili sınav çalışma metodu nedir yani yazarak mı çalışmalıyım sadece video izleyerek mi ezber yaparak mı bildiğiniz taktikler varsa yazar mısınız?
önce yaz 5 kere 5kere oku sonra 5 yaz 5 tekrar hepsi aklında olucakMerhaba arkadaşlar 12.sınıfım sınav haftası geldi. Sizce en etkili sınav çalışma metodu nedir yani yazarak mı çalışmalıyım sadece video izleyerek mi ezber yaparak mı bildiğiniz taktikler varsa yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?