Okula gitme isteği gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Rahatlığa alışmışsın kanka Pandemi sağolsun kendini adapte etmekten başka çaren yok

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynı olayları bizzat yaşadım 3 ay okula gitmedim ailem bir ton zırvaladı kavgalar falan oldu öğretmenlerim arkadaşların seni farklayacak sınavda dedi bir sürü saçma sapan şeyler dediler üniversite sınavı sonrası hepsini farkla geçtim şimdi hepsi mezuna kaldı demek istediğim temel sağlamsa okul sana bir şey katmıyorsa gitmenin bir anlamı yok

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka üni okuyorum her gün gezmekten okul goremedım gecen sene bu sene okula gidicez mecbur

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
o hissi bilirim uyuyunca bidaha uyumak ne var okulda hissi.. Lisede kalma olayıda var tabi ve 12sin bir kaç sınava girip 1-2 sene yurt,üni ile uğraşıcan sen beni dinle uykuna düzen ver radyasondan uzak dur hergün şu taktiği yap örnek veriyorum edebiyatmı işledin gir youtubeye işlediğin konu ile ilgili 2 tane 30dklık video izle bu bile sana kafi derste uyusan bile bu dediğimi yap sen uykucu birine benziyorsun belli en azından dediğimi yap üni hayatın kararmasın. İşe gir diyenleride takma hayatın kararır okuyup 3-5k maaşa güvenlikçi olsaydım hayatı ... bile dersin o derece ciddiyimm. Ha tabi dersin ben diplomamı vb alırım çabalarım gider kendi işimi kurarım üniyle uğraşmam diyosanda olur ama sen burdaki liseyi bitirmiş birini dinle ve en azından derse git aktif ol boş anlatıyon sanabilirsin ama bilerek istemeyerekte olsa bilerek bi isteğe zorlayınca çaba ve gayretin nedensizce artar sen beni dinle..

Gamer
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sabah kalkmayı kendince iyi bir hale getirirsen sıkılacağını düşünmüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Git okuluna ortamın yoksa kendine 3-4 kişilik arkadaş grubu edinin eglencenize bakın son senin bitir veya açık liseye geçebilirsin tek sınavlara girip mezun olursun direk
Post automatically merged:

Unutmadan liseyi bitir bi çok işte çalışmak için lise mezunu istiyorlar o yüzden dayan az daha kapanır belki okul online geçilir veya üstte dedigim gibi açık liseye geçebilirsin

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
herkes sevdıgı ısı sevdıgı seyı yapmalı . zorla hıcbısey olmuyor dırek calısmaya basla . he ama elın oglu 2 tokat atarsa da onu da sıneye cekmeyı bılıceksın sonucta babasının oglu degılsın kı okuldakı rahatlıgı arayamazsın orda

Üye
4 HİZMET YILI
ozm işe gir çalış okula gitmek istemiyorsan ne güzel kolej mis gibi

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
işe girip açıktan oku yılda 2 defa sınava girion o kadar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum baban zengin değilse git oku pişman olma günümüz zor okumanı önermiyorum kesinlikte yapmalısın hayallerine varabilmek adına koşmalısın yoksa dost es kimse kalmaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yakında kapanıcak diyolar az daha sabret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...