İyi hallerini kolla moralleri yerindeyken söylersen daha az tepki alirsinOkulda kaldım aileme nasıl söyliyiceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirsiniz
İyi hallerini kolla moralleri yerindeyken söylersen daha az tepki alirsinOkulda kaldım aileme nasıl söyliyiceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirsiniz
direkt soyle muhtemelen azar yersin sonraki gun unuturlarOkulda kaldım aileme nasıl söyliyiceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirsiniz
Söyle İlerdeki derslerini yap bareOkulda kaldım aileme nasıl söyliyiceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirsiniz
Kanka zor bisey yani eninde sonunda ogrenecekler saklama telafi edecegini soyleOkulda kaldım aileme nasıl söyliyiceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirsiniz
Devamsızlıktan kaldım der devamsızlığın varsa o kadar kızmazlar benceOkulda kaldım aileme nasıl söyliyiceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirsiniz
ben direk karneyi pencereden içeri atıp kaçmıştım sende onu yapOkulda kaldım aileme nasıl söyliyiceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirsiniz
öyleNe olursa olsun dünyanın sonu değil ve sen onların hala evladısın, kasma bu kadar.