Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kılık kıyafetine temizliğine dikkat et pasaklı görünme onun dışında kendin ol eğer kızı tavlıycam diye yapmacık hareketler yapmayı düşünüyorsan deneme zaten er geç nasıl biri olduğunu anlıyacak Tip vücut para muhabbetlerine girmiyorum kanka
Bu konuda denilebilecek çok bir şey yok karşı cinsi etkilemek için de taktik mi istenir ula
Bu karşı cinsin tarzı ve ortamın refah seviyesine göre değişiklik gösterir. Daha çok bilgi vermen lazım. Genel olarak parfümünü sık günlük duşunu al kişisel bakım şeyleri okulda hocalarla yakın olma sınıf erkek grubuyla çok içli dışlı olup sınıfta bağıra bağıra iddia konuşma. Kavgalarda kızları avut vsvs... Çevrendekiler kankan olsa da kankalar her zaman sana sevgili yapmaya çalışırlar tanıştırırlar falan ordam yürü. Zaten aynı sınıftan sevgili yapma hatadır NET.
kendin ol kiyafetine düzen göster aşırıya kaçmayacak şekilde parfum kullan yanı güzel kok tırnaklarına vücüt bakımına çok dikkat etmelisin yerinde espiri yapabilir ama yerindede ciddi olabilmen lazım
P*c ol yeter onlar kadşı cinsimiz bunlara aşık olur beni bilen vardır öyle olmadıyım icin kaybetmistim biraz havalı ol açık sözlü olma kendini kısıtla kızın kalbine gir ordan aşağı yukarı inersin ztn artık bilmeniz gerek kalbe giden yolu
knk bana verilen tavsiyeyi sana da veriyorum
eğer sevgili fln olursan her türlü dersini aksatırsın )yapmam deme ilerde görürsün)
ama illa taktik istiyorsan kızla arada sırada sohbet et
varsa wp grubunuz özelden ona ödevleri fln sor ordan açıl
kesinlikle ve kesinlikle kendin ol şahsen ben bi ara sebepsiz yere kasılıyordum sonra düşününce aşırı saçma geliyor