Okulda Rahatsız Edilyiorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
S.a arkadaslar ben 8.sınfıa gidiyorum.biraz sessizim yeni tasındık hıc arkdasım yok ole benım ustume gelıyolr napmam lazım. lutfen bı cozm onerın..

Üye
10 HİZMET YILI
BENDE 8. SINIFTAYIM KARDEŞ GÜÇÜNE GÜVENİYOSAN KAVGA YAP G ÖTÜNDEN AYRILMAZLAR :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
cesaretini topla en buyuk kavganı yap bırader belkı basta dayak yersın ama zamanla ozguvenın artar
atarlı ol kısaca

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
olum daha ortamın yok çeten yok ne kavgası hepsi üstüne biner altta kalırsın. gelir gelmez kavga yapma toplu girerler eğer piçlerse.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kardeş aynı durumu ben bizzat yaşadım onlar ne yapıyorsa sende onlara uymalısın sessiz kalırsan öyle yapmaya devam ederler yani onların arasına katıl ama kötü bireylerse onlara uy ama sadece onların yanında öyle onlar gibi davran diyorum %100 çözüm bu dene göreceksin! :cool:

#De Tanırlar
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Aga Atarlı Ergen Gibi Davran İçlerinde Bir İki Tanesini Sağlam Döv Rahatsız Etmezler Bidaha Tek Çözüm ;)

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
kavga çözüm değil.Ben zayıfım deiye herkes küçük görüyor.Bu kim lan bende döverim gibisinden.Kavgada ettim.Dövdümde dayakta yedim ama hala küçük veledmişim gibi kafama vuran var.Dışlamıyorlar ama herkes döverim bu kim diyor, zayıflığın dezavantajlarından bir tanesi.Sonuç olarak onlara uyum sağla kendin gibi ol yapmacık davranma eğer yapmacık davranırsan herkes sana gıcık olur.Yaşadım biliyorum.Samimi sözler kullan aralarına girersin yada iyi bir konuşma yap.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Tek Tabanca Takıl Zaten iş Olan Seni Bulur       En Mantıklısı Bu ;)

Üye
9 HİZMET YILI
sınıfta sessiz duracaksın cıvıklık yapmıyacaksın en ufak cıvıklıgında cokerler tepene gerektiği yerde tavrını ortaya koyacaksın birisi üstünemi yürüdü sende üstüne yürü sakın korkma sana vuramaz ama sen vurucaksın tabi sınıfın reisi olmak istiyosan :)

Unutulan Değil iz bırakan OL!
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ne iyisi ne biliyönmü kardeşim :D : al yarın Eline Tespih Giy DarPaçayı Altına Yuksek taban nayk nike .qWE birde tirek yürüyüşü yap ama böyle durşların falan şey olsun qWE:wQ bak valla cidiyim gir sınıfın annasını sikk.... tek çare! sessiz kalırsan gelen geçen para falan işter döver vs

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
lDarkAngeL' Alıntı:
Ne iyisi ne biliyönmü kardeşim :D : al yarın Eline Tespih Giy DarPaçayı Altına Yuksek taban nayk nike .qWE birde tirek yürüyüşü yap ama böyle durşların falan şey olsun qWE:wQ bak valla cidiyim gir sınıfın annasını sikk.... tek çare!  sessiz kalırsan gelen geçen para falan işter döver vs

BENCE bu en kötüsü okulda onu yapar canım kardeşim

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sen liseye geç ayqü daha bu neki :D

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
olum ben 8yıl aynı okulda okudum kimse bulaşmıyordu bi ara birisi geldi cocugun agzını burnunı kırdım ognden sonra bulaşan olmadı adamlar abi diyodu mq

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
mcc123' Alıntı:
lDarkAngeL' Alıntı:
Ne iyisi ne biliyönmü kardeşim :D : al yarın Eline Tespih Giy DarPaçayı Altına Yuksek taban nayk nike .qWE birde tirek yürüyüşü yap ama böyle durşların falan şey olsun qWE:wQ bak valla cidiyim gir sınıfın annasını sikk.... tek çare!  sessiz kalırsan gelen geçen para falan işter döver vs

BENCE bu en kötüsü okulda onu yapar canım kardeşim
 kötü ? la ayqü öyle bir denesin bak milletin amk

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
orta okuldasın birde Liseye geç esrara başlarsın balici olursan tabii çalışkan bir çocuksan bilemem düzgün bir liseye gidecem ya onun için

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sana bizzat bulaşan kişiyi yani o sana sataşanların elebaşını bi güzel pert etmen lazımki diğer saflar akıllansın yoksa aralarından en zayıfını dövdün diyelim 2 gün sonra okul çıkışında sen dayak yersin ben orta okul zamanlarımdayken okuldaki herkes bana karşı saygılıydı ve ses çıkaramazdı ancak şöyle bi durumda var ben 1. sınıftan beri 8 senedir orda okudugum için küçüklükten herkes haddini biliyordu yeni gelenlerde tanıyordu zaten xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...