- Yasaklandı
Banlı Üye
Ben lise son öğrencisiyim bugün okulumuzda üzücü bir olay yaşandı,elekrik öğretmenimiz geçen hafta sonu hayatını kaybetmiş kimsenin haberi olmadığı için bugün öğrenildi ve okulda büyük bir şok oldu yarın gömülecek biz öğrencileri olarakda öğretmenimizin yanında olacağız milli eğitim den okula yazı geldi bütün öğretmenlere izin verildi okulda hiçbir öğretmen kalmayacak ama biz öğrencilere izin verilmedi boş okulda boş oturun dendi kısacası bu olay bizi milli eğitime bir kez daha doldurdu ve patlayacak durumumuz yok üzülerek oturacağız yarın elimizden birşey gelmeyecek bu olayı sizinle paylaşmak istedim ölümlü dünya arkadaşlar birbirimizi kırmadan yaşayıp gidelim işte :/
öğretmen adını vermek istemiyorum.
yaş 51 deniyordu
evliymiş ama boşanmış tek yaşıyormuş o yüzden bu kadar geç farkedildi okul abisine ulaşmış abiside eve gidince yatakda bulmuş
ölme nedeni kalp krizi deniyor
tek çocuğu olan kızı evli başka yerde yaşıyormuş siz siz olun anne babanızı her gün arayın rahatsız edin unutmayın!
öğretmen adını vermek istemiyorum.
yaş 51 deniyordu
evliymiş ama boşanmış tek yaşıyormuş o yüzden bu kadar geç farkedildi okul abisine ulaşmış abiside eve gidince yatakda bulmuş
ölme nedeni kalp krizi deniyor
tek çocuğu olan kızı evli başka yerde yaşıyormuş siz siz olun anne babanızı her gün arayın rahatsız edin unutmayın!