okulda üzücü olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Ben lise son öğrencisiyim bugün okulumuzda üzücü bir olay yaşandı,elekrik öğretmenimiz geçen hafta sonu hayatını kaybetmiş kimsenin haberi olmadığı için bugün öğrenildi ve okulda büyük bir şok oldu yarın gömülecek biz öğrencileri olarakda öğretmenimizin yanında olacağız milli eğitim den okula yazı geldi bütün öğretmenlere izin verildi okulda hiçbir öğretmen kalmayacak ama biz öğrencilere izin verilmedi boş okulda boş oturun dendi kısacası bu olay bizi milli eğitime bir kez daha doldurdu ve patlayacak durumumuz yok üzülerek oturacağız yarın elimizden birşey gelmeyecek bu olayı sizinle paylaşmak istedim ölümlü dünya arkadaşlar birbirimizi kırmadan yaşayıp gidelim işte :/

öğretmen adını vermek istemiyorum.
yaş 51 deniyordu
evliymiş ama boşanmış tek yaşıyormuş o yüzden bu kadar geç farkedildi okul abisine ulaşmış abiside eve gidince yatakda bulmuş
ölme nedeni kalp krizi deniyor
tek çocuğu olan kızı evli başka yerde yaşıyormuş siz siz olun anne babanızı her gün arayın rahatsız edin unutmayın!

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Çok ünlü bir yazarın bir sözü var ; Bu hayatta her zaman 1 dakika sonrasında ölecekmiş gibi yaşa! Yaşa ki yaşadığın hayatın tadına varasın. Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun yalnız ölmek çok kötü bir şey kimse yok karanlığın çöktüğü yerde kimse yok sen varsın sadece. Umarım öteki tarafta aradığı huzuru bulur.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Çok ünlü bir yazarın bir sözü var ; Bu hayatta her zaman 1 dakika sonrasında ölecekmiş gibi yaşa! Yaşa ki yaşadığın hayatın tadına varasın. Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun yalnız ölmek çok kötü bir şey kimse yok karanlığın çöktüğü yerde kimse yok sen varsın sadece. Umarım öteki tarafta aradığı huzuru bulur.
umarım dostum umarım...

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
başın sağolsun kardeşim...

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Başın sağolsun kardeşim M.E.B in klasik haraketleri

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
çok üzücü hemde bunun üzerine sizin bir şey yapamamanız

Üye
7 HİZMET YILI
Başınız sağ olsun.

Ölüm güzel şey,budur perde ardından haber...
Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber?...

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Öncelikle başınız sağolsun. Kendi aranızda plan yapıp 50-100 kişi okula hiç gitmeyip cenazeye gidebilirsiniz
Post automatically merged:

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Öncelikle Allah mekanını cennet eylesin.
Geçtiğimiz ay aynı olay bulunduğum ilçede bir okulda bir öğrenci tarafından öğretmen bıçaklanarak öldürüldü ve bunun üzerine ilçe içerisinde bulunan okullara bir günlük tatil verildi.Yaşadığın ilçenin milli eğitim ve vali sorumlularının kanaatine kalmış bir durum.Tekrardan Allah mekanını cennet eylesin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
okula gitme cenazeye git başın saolsun

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Başın sağ olsun dostum. Ciddi bir üzücü bir olay , bana göre okula gitmeyin , cenazeye gidin.

do not even afraid of god
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Başın sağ olsun benimde seneler önce babam vefat etmişti kanserden :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...