Okulda yaşadığım trajik olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Geçen hafta perşembe günü okulda edebiyat dersindeydik herkes telefon çıkarmış oyunyuor kızlar Snapchat'te fotoğraf çekiniyor her neyse bende çıkardım telefonu 8 ballpool a girdim hoca geldi yanıma telefonumu aldı bende sinirlendim hocaya dedim hocam sınıftaki herkes telefon ile oynuyor bana mı patlıyorsunuz sonra dersin bitimine çok az bir vakit kala yanımdaki Halil diye bir arkadaşım hocaya söyledi hocam böyle böyle bunlarda telefonla oynuyor onlarınkini niye almıyorsunuz diye hoca ise banane dedi ben duyduım sinir krii geçirdim sınıftan çıktım tuvalette sigara içiyorum sonrasında baktım ki hakkımda tutanak tutulmuş tutanakta şu yazıyor ders bitmeden sınıftan dışarıya çıkma öğretmen izni olmadan her neyse rehber öğretmeni beni çağırdı bunun hakkında konuştuk hocayı haklı çıkardı önümde sizce bu durum sonucunda disiplin derecesi kaçıncı derece olur?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam benimde aynı olay başıma geldi tutanak yedim oturdum maalesef ses çıkartmıyorlar.

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kanka vallahi suç onlarda ama derece azaltmak için mümkünse sakin ve yalakalık ile yaklaş ve düzgünce anlat olayı.

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Çok yüksek bir disiplin cezası almazsın bence tutanakta kalır ama hocaların da bu kadar liyakatsiz olması beni üzdü. Umarım bir şekilde cezalarını bulurlar

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
üşenme milli eğitime ve cimere yaz özellikle cimere başları ağırır.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aynısı bizdede oluyor kızlara ayrı muamele

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bazen okul eğlenceli güzel bi yer haline gelebiliyor ama sadece bazen

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu durumlarda sakin kalıp hoca ders anlatıyorsa dersi dinleyip sorulara katılmaya çalışıp ders sonu hoxadan kibarca telefonunuzu geri almayı teklif ederseniz bir daha olmasın diyerek telefonu size geri verme ihtimali yüksektir 2 kere başıma geldi.Büyük ihtimalle tutanak ile kalır olay herhangi bir yaptırıma uğramazsın.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
disiplinden hiç birşey çıkmaz ortaokuldayken 4 tane sınıf değişikliği 1 kere okuldan atılma suçuna mahkum edildim :D ama haylen kötü birisi olduğu mu düşünmüyorum kafan rahat olsun kendinden eminsen

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yerinde olsam o hocayla bir daha pek muhatap olmam o tutanak ile pek bir şey yapamazlar ama hocanın dersinde kendimi sağlama alırım önlem gibi telefonu çaktırmadan kullanırım veya onun dersinde kullanmam

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
böyle durumlardan disiplin almazsın merak etme göz korkutuyorlar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende lise 1 de ingilizce dersindeyken sıra arkadaşımla sürekli anlamadığım yerleri veya onun anlamadı yerleri birbirimizin hataları düzelterek dersle ilgili şeyler fısırdaşıyorduk bayan hoca sürekli ismimi söyleyerek sessiz demeye başladı en sonunda sıraları ayırdı bende hocam biz dersle alakalı konuşuyorduk böyle yaparak dersinizden soğutuyorsunuz başka bir konuyla ilgili konuşmuyoruz zaten ingilizceyi düzgün şekilde öğrenmeye heves ettim ama herşeyi size soramam ki yanımdaki arkadaşıma soruyorum saolsun yardımcı oluyor konuşmadan olmuyor maalesef dedim hocada ne dese beğenirsiniz o senin sorunun çocuğum diğer arkadaşlarında aynı dersi dinleyerek anlıyorsa problem sendedir diye beni bi terslemişti kıpkırmızı olmuştum o gün bugündür ingilizceye hevesim kırılmıştı

Portgas D Ace
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kral kısacası hocan sana baya bilenmiş lisede örnek öğrenci olmayan ben fazla olay yaşadım hocalarımla göz korkutma amaçlı yapıyorlar rahat ol sen

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sana tavsiyem hocalarla aranı iyi tut yalakalık yap demiyorum derslerine önem verdiğini görsünler

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kanka genelde birşeye sinirlenince sinirini random öğrencilerden çıkarıyorlar sende bunun kurbanı olmuşsun tutanakta kalır

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
müdürü rapor et ve öğretmen kovulacak, LOL:200iq:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...