1 Ocak 2023 #41 Krably Ultra Üye Katılım 12 Haz 2020 Mesajlar 1,597 Çözümler 1 Tepki puanı 90 Ödüller 7 Yaş 23 Sosyal 6 HİZMET YILI Osuruğu öksürükle saklamayı denedimde tutmadı kanka hocada dahil herkes bana baktı sşldglşsölhşöşlö yerin dibine girdim
Osuruğu öksürükle saklamayı denedimde tutmadı kanka hocada dahil herkes bana baktı sşldglşsölhşöşlö yerin dibine girdim
1 Ocak 2023 #42 sakalclash806 S Üye Katılım 11 Kas 2017 Mesajlar 49 Tepki puanı 1 Ödüller 9 8 HİZMET YILI arkadaşlarıma bi arkadaşımı sordum tuvalette dedi bende tuvaletin kapısına tekme attım karşıma hoca çıktı direk kaçtım asndnasd
arkadaşlarıma bi arkadaşımı sordum tuvalette dedi bende tuvaletin kapısına tekme attım karşıma hoca çıktı direk kaçtım asndnasd
2 Ocak 2023 #43 zardacal Ultra Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 2,425 Çözümler 28 Tepki puanı 561 Ödüller 12 7 HİZMET YILI Sinav günü kopya cekiyorduk. O kadar odaklanmistim ki hocanin geldigini farketmemistik beni izledi 2 3dk sonra kafami kaldirdim aldi kagidigimi hic unutmam. Disipline vermedi ama koskocaman K yazisi vardi e okulda.
Sinav günü kopya cekiyorduk. O kadar odaklanmistim ki hocanin geldigini farketmemistik beni izledi 2 3dk sonra kafami kaldirdim aldi kagidigimi hic unutmam. Disipline vermedi ama koskocaman K yazisi vardi e okulda.