Kıyafete karışması çok doğal kurallar ne diyorsa uygulamak zorundasınızBizim okulda kıyafete çok karışıyor
Benimde saçım uzun ama bir şey demiyorlar
Bizim okulda kıyafete çok karışıyor
Benimde saçım uzun ama bir şey demiyorlar
İstedikleri şey disiplin kestir bişey olmaz yaniyada de hocam bu kural kalktı diye
Tamam konuşacağım müdürle ters yapmaz inşallah. Ve bu konuya rehber öğretmen de karışıyor yazmayı unuttum ama o da karışıyor.Kıyafete karışması çok doğal kurallar ne diyorsa uygulamak zorundasınız
Post automatically merged:
Peki bu kuralın kaldırıldığı hakkında müdürüne konuşmayı denedin mi ?
bizim okuldaki kızlar kendilerini göstermek için saçma sapan giyinmeseydi serbestti kıyafetKıyafet konusunda okul saatleri içinde karışabilirler o konuda yapabilecek bişey yok ama arkadaşların dediği gibi tüm yaşamın okuldan ibaret değil kalıcı değişikliklerde sorun çıkaramazlar
Edit: ufak bir araştırma yaptım gençler kılık kıyafet konusunda da tek bir kıyafet giymeye zorlanamaz maddesi yer alıyormuş bu kanunun okulu bitirmemden sonra çıkması beni biraz üzdü
onun zamanında değiliz ama her şeyde geçmişi örnek vermeleri çok saçma bizde de karışıyorlar kıyafete saç sakal'a bi salmadılar gitti beBu arada örnek gösterdiği şey ''Bizim zamanımızda hocalar bizim saçımızı herkesin ortasında makasla keserdi.''
Anne ya da Baba ihtiyaç var mı ?Knk saçını kesme olurda disipline verirse ertesi gün yada ondan önce meb'e gider şikayette bulunursun
knk yok ama eğer velilerinle gidersen daha iyi bir şekilde ilgilenirler yoksa tek başına fazla takmazlarAnne ya da Baba ihtiyaç var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?