Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben MEB'in saç kuralını kaldırdığını biliyorum ama arkadaşımla benim saçımı zorla kestirmeye çalışıyor müdür. Yarın kesmezseniz sizi disipline vericem diyor. Böyle bir kural olmadan nasıl disipline versin ? Ne yapmam gerek yardımcı olun.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öğrencilerin hayatları okuldan ibaret değil 2015te MEB tarafından açıklanan kararında okul yönetiminin öğrencinin dış görünüşüne karışamayacağı açıklandı.Kimse okula gidiyorsun diye saçının boyasına uzunluğununa karışamaz merak etme.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Resmî olarak sana karışamaz karışırsa şikayet et o müdürü

Üye
9 HİZMET YILI
Eğer o devlet okulu ise MEB'in uyguladığı kurallara göre haraket etmesi gerekmektedir, aksii taktirde yapılan bir disiplin işlemleri sonrasında şikayet dilekçesi yazıldığı taktirde müdürün MEB ile ilişkisi kesilme ihtimali bile olabilir.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bizim okulda kıyafete çok karışıyor
Benimde saçım uzun ama bir şey demiyorlar
Kıyafete karışması çok doğal kurallar ne diyorsa uygulamak zorundasınız
Post automatically merged:

Peki bu kuralın kaldırıldığı hakkında müdürüne konuşmayı denedin mi ?

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bizim okulda kıyafete çok karışıyor
Benimde saçım uzun ama bir şey demiyorlar

Kıyafet konusunda okul saatleri içinde karışabilirler o konuda yapabilecek bişey yok ama arkadaşların dediği gibi tüm yaşamın okuldan ibaret değil kalıcı değişikliklerde sorun çıkaramazlar :)

Edit: ufak bir araştırma yaptım gençler kılık kıyafet konusunda da tek bir kıyafet giymeye zorlanamaz maddesi yer alıyormuş bu kanunun okulu bitirmemden sonra çıkması beni biraz üzdü :D

Donator
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
İstedikleri şey disiplin kestir bişey olmaz yani :) yada de hocam bu kural kalktı diye
Kıyafete karışması çok doğal kurallar ne diyorsa uygulamak zorundasınız
Post automatically merged:

Peki bu kuralın kaldırıldığı hakkında müdürüne konuşmayı denedin mi ?
Tamam konuşacağım müdürle ters yapmaz inşallah. Ve bu konuya rehber öğretmen de karışıyor yazmayı unuttum ama o da karışıyor.

Donator
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bu arada örnek gösterdiği şey ''Bizim zamanımızda hocalar bizim saçımızı herkesin ortasında makasla keserdi.''

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kıyafet konusunda okul saatleri içinde karışabilirler o konuda yapabilecek bişey yok ama arkadaşların dediği gibi tüm yaşamın okuldan ibaret değil kalıcı değişikliklerde sorun çıkaramazlar :)

Edit: ufak bir araştırma yaptım gençler kılık kıyafet konusunda da tek bir kıyafet giymeye zorlanamaz maddesi yer alıyormuş bu kanunun okulu bitirmemden sonra çıkması beni biraz üzdü :D
bizim okuldaki kızlar kendilerini göstermek için saçma sapan giyinmeseydi serbestti kıyafet

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu arada örnek gösterdiği şey ''Bizim zamanımızda hocalar bizim saçımızı herkesin ortasında makasla keserdi.''
onun zamanında değiliz ama her şeyde geçmişi örnek vermeleri çok saçma bizde de karışıyorlar kıyafete saç sakal'a bi salmadılar gitti be

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Knk saçını kesme olurda disipline verirse ertesi gün yada ondan önce meb'e gider şikayette bulunursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...