Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendini savunmuşsun ama sonuçta bıçak taşıyosun ve birinı yaralammışsın senin savunma yapmana bakmazlar orsaı mahkme değil okul oldugu için normal uzaklaştırılman
bu sınıfı basanlara sınıftan karşılık verseydiniz çocuklara saplamışsın yani haklı karar bence sonuçta eğitim alınan bir yerde bu tarz eylemler olmamalı
Ne olursa olsun Okulda kavga sebebi uzaklaştırmadır bende çok yaşadım bu tarz sorunlarla ama hocalarım beni sevdiği için bişey demezlerdi hep hocalarınla aranı iyi tut sıkıntıya düştüğünde kavgaya bile gerek kalmaz senin tarafında olurlar karşı tarafı bir yerden suçlayıp atarlar ben iki taraftandımda hem hocalar hemde kendi halimdeydim konuya gelirsek'de keşke böyle bir durum yaşanmasaydı diyebiliriz bu tarz saplama işlerini sevmem bileğine güveneceksin agacım yere serdin mi en azından 7 kişinin arasına daldım 2 kişiyi indirdim misali yaparsın bu saplama işi korkaklıktır bana göre bileğine güvenmemektir
bende lisede uzaklastırma almıstım güreşci bi lavuk gelip bana omuz attı bı kafada burnunu kırdım onun bızde semt cocuyuz hayırdır yanı hafız üzülme yaşın geçtikçe gulumseyerek hatırlıcaksın hak edene hak ettıgını vermıssın helal olsun