Okullar kapatılacak mı? Sizce okullar kapatılmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Meslek lisesinde 40 kişilik sınıfta ders gören insanla muhattap oluyomuşum beni hatam :)
Hayır eskişehirde gayet düzgün bir anadolu lisesi öğrencisiyle konşuyorsun ama milleti okuduğu okulla aşağlamaya çalışan biriyle konustugum için kendimden iğreniyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
evden hiçbir şey öğrenilmiyor bu doğru ama açmak konusunda yanlış yaptılar bence

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hayır eskişehirde gayet düzgün bir anadolu lisesi öğrencisiyle konşuyorsun ama milleti okuduğu okulla aşağlamaya çalışan biriyle konustugum için kendimden iğreniyorum.
İlkokul öğrencisi diye hitap ederek çirkinleştiğin içindir belki de :D

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bence okul şuan devam etmesi iyi bir şey ama bir yandan da sağlık sorunları var her şey çok belirsiz ilerliyor. İnsanların hayatını ve sağlını tehlikeye atmak çok mantıksız bence kapanmalı.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kapatılmaz okullarda kovid için önlemler alındığı sürece kapatılmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
en son denilene göre kapatmicaklardı vaka sayısına göre değişiklik göstere bilir ama kesin bişe kimse söyleyemez herkese aşı vurulsa belki kapanmaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yakında zamanda bi toplantı yapılcakmş diyolar görücez

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Schools Should Be Online FOR COVID

Feel Smoke My Honey
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kendi görüşümce okullar kapatılmalı. Çünkü okulda öğrenciler neredeyse hiç umursamıyorlar ve iç içeler bir tanesi kaptı mı hızlıca yayılıyor ve eve geldiklerinde tabii ki ailelerine de bulaşıyor.
Okullar virüsün yayılması için biçilmiş kaftan ama buna rağmen açık bırakılıyor okullar. Ülkemizde maalesef uzaktan eğitim de yetersiz normal eğitim sistemimiz gibi :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kendi üniversiteme göre konuşacak olursam 5 günden 2'si online 3 yüz yüze ama yüz yüze olanlarda en fazla 4.30 saat sınıfta aşı olmayan sayısı 9 hocalar maskeyi içerde çıkartıyorlar dışarda takıyorlar lakin içerde de takmaları lazım resmen kapan kapsın kalan sahalar bizim diyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bir arkadaşımın okuduğu sınıfta 2 vaka çıktı 2 haftalığına online eğitime çevirdiler. Benim okuduğum üniversite de bir bölümde bir tane temaslı vardı. Vizeler bittikten sonra kapanırsa kapanır 2. yarı kapatmazlar bence.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kesinlikle kapatılmalı. daha yeni coronavirüsü atlattık ailecek. bilin bakalım kim okuldan getirdi? kardeşlerim. malum okullarında çoğu sınıf karantinada ve okulların açık kalması büyük tehlike arz ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...