zeka değil konu sahibi belirtmiş yıl boyu deli gibi çalıştım diye kardeşim.Kardeşim anladığım kadarıyla bir çok insandan üstün bir zekan var çünkü çoğu kişi o puanları görememiştir hayatında. Sana benden tavsiye okuduğun liseyi bırakma aksine daha da çok asıl çünkü meslek liseleri ne derece iyi öğretim veriyor ülkemizin durumu belli . Sen üniversite sınavına gireceksin ve üniversite sınavına hazırlayan okul benim gözümde 1.Fen Lisesi 2. Anadolu lisesidir. Okuduğun okulu da iyi bilirim başarılı bir okuldur. Yoluna devam et yazılımla ilgili yaz tatillerinde kurs alabilir ( udemy, kişisel) ve kendinde hobi olarak bişeylere başlarsan emin ol çok iyi bir yazılımcı olursun. İyi günler.
ayn çalışan herkes yaparKardeşim anladığım kadarıyla bir çok insandan üstün bir zekan var çünkü çoğu kişi o puanları görememiştir hayatında. Sana benden tavsiye okuduğun liseyi bırakma aksine daha da çok asıl çünkü meslek liseleri ne derece iyi öğretim veriyor ülkemizin durumu belli . Sen üniversite sınavına gireceksin ve üniversite sınavına hazırlayan okul benim gözümde 1.Fen Lisesi 2. Anadolu lisesidir. Okuduğun okulu da iyi bilirim başarılı bir okuldur. Yoluna devam et yazılımla ilgili yaz tatillerinde kurs alabilir ( udemy, kişisel) ve kendinde hobi olarak bişeylere başlarsan emin ol çok iyi bir yazılımcı olursun. İyi günler.
teşekkürler haklısınız yaa benim üniversiteye kadar beklemem lazım profosyonel yazılım dersleri almak için şu an udmey kursu aldım onları izliyorumda asıl öğretmenlerden ders almak isterdimzeka değil konu sahibi belirtmiş yıl boyu deli gibi çalıştım diye kardeşim.
asıl konuya gelirsek meslek lisesi okumana hiç gerek yok kaldığın yerde devam et zaten üniversite sınavında anadolu lisesinden alıcağın eğitimle daha iyi bir üniversite kazanacağını düşünüyorum.
teşekkürler reis yorumun için çok haklısınKardeşim anladığım kadarıyla bir çok insandan üstün bir zekan var çünkü çoğu kişi o puanları görememiştir hayatında. Sana benden tavsiye okuduğun liseyi bırakma aksine daha da çok asıl çünkü meslek liseleri ne derece iyi öğretim veriyor ülkemizin durumu belli . Sen üniversite sınavına gireceksin ve üniversite sınavına hazırlayan okul benim gözümde 1.Fen Lisesi 2. Anadolu lisesidir. Okuduğun okulu da iyi bilirim başarılı bir okuldur. Yoluna devam et yazılımla ilgili yaz tatillerinde kurs alabilir ( udemy, kişisel) ve kendinde hobi olarak bişeylere başlarsan emin ol çok iyi bir yazılımcı olursun. İyi günler.
knk o okula puanım yetmedi ve ben o puanı almadım zaten o not lgs ye uygun bir not değil ben 379 aldım ve okulun puanı 390 o yüzden gidemedimBu puanı alıpta Atatürk Lisesine gitmemek, anlıyorum...
teşekkürler tavsiyen içinİlla bir meslek lisesine gitmene gerek yok sonuçta yazılım senin sevdiğin bir iş kendini zaten geliştirmek istediğin bir dal. Biraz daha ileriye dönük şeyleri düşünmen gerekli şu an ki okulun ile gideceğin yol ile meslek lisesi arasında bir hayli fark var. Zaten bu senin bir becerin ise ailene bunu sevdirmenin, sıcak baktırmanın yolu bu becerini onların da görmesini sağlamak nasıl olur bir proje olur, annenin yahut babanın mesleği ile alakalı bir şeyler üretip karşılarına çıkartırsın mesela Baban kargo firmasın çalışıyordur Delphi'den yada VB'den basit bir kargo takip programı yazarsın. Onların severek yaptıkları şeyleri onlara göstermek her zaman seni bir adım öne taşır. Canını sıkma bu konuda bu senin becerin ve senin hayatın.
haklısın knkKnk bence o kdr calismissin sen okuluna devam et udemyden ders fln al meslek lisenine gitme bence
şunu satın aldım sence işime yararmı öğrnemek için bunun yanındada internetten sıkıntım olursa alıştımalar yapıyorum ve hep ttekrar ediyorumSana şöyle örnek vereyim o zaman, yazılım mühendisliği için müfredatın temellerini internetten türkçe videolar bularak izleyebilirsin çünkü yazılım hem görsel hem yazılı olarak bulunan bir şey fakat, bilgisayar mühendisliği öyle değil o yüzden okulunu oku bir yandan da internetten dersleri izleyip alıştırmalar yap.
Sadece C++ var? Nerede VB.NET? Nerede C#? Yazılım sadece Assembly veya C++ kapsamıyor alıyorsan bütün bir set alman lazım.şunu satın aldım sence işime yararmı öğrnemek için bunun yanındada internetten sıkıntım olursa alıştımalar yapıyorum ve hep ttekrar ediyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
c++ öğrenip diğer dillere daha rahat geçerim diye düşünüyorum bundan sonra bir c++ kursu daha alıp javada kendimi geliştirmeyi planlıyorumSadece C++ var? Nerede VB.NET? Nerede C#? Yazılım sadece Assembly veya C++ kapsamıyor alıyorsan bütün bir set alman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?