Ultra Üye
ama bence kurgusal bile olmayan canavarlar, son zamanlarda meydana gelen UFO'larda olduğu gibi çok garip olurdu.Ben Okyanuslarda kesinlikle dünyaya ait olamayacak boyutlarda ve özelliklerde canavarların olduğuna inanıyorum. Peki ya siz?
bende senin gibi düşünüyorum özellikle mariana çukuru çok büyük bir gizemBen Okyanuslarda kesinlikle dünyaya ait olamayacak boyutlarda ve özelliklerde canavarların olduğuna inanıyorum. Peki ya siz?
Onu bunu bırak da ben hala Megalodonların yaşadığını düşünüyorum.dBen Okyanuslarda kesinlikle dünyaya ait olamayacak boyutlarda ve özelliklerde canavarların olduğuna inanıyorum. Peki ya siz?
hocam bizim daha ulaşamadımız karanlık sularda olma ihtimali var bu evrende yanlız deyiliz benceBen Okyanuslarda kesinlikle dünyaya ait olamayacak boyutlarda ve özelliklerde canavarların olduğuna inanıyorum. Peki ya siz?
Evet hocam en korkutucu yanı o.Everest dağından bile büyük hocam derinlik olarak düşünemiyorum hala ismi cismi duyulmayan yaratıklar vardır illa ki hele ki büyüklerden daha korkunçu vardır
Yılların teorisidir. Umarım çürütülebilir yoksa insanlığı yeni bir dönem bekliyor.okyanusu incelerken bir anda bıraktılar acaba bir şey mi gördüler o yüzden mi bıraktılar ???
kanka şahsen bende . neden dersen yüzde 5 ini biliyoruz bilmediğimiz kısımda yaşadığı ihtimali artırıyorOnu bunu bırak da ben hala Megalodonların yaşadığını düşünüyorum.d
Peki ya Megalodon'un sonunu getiren bir canavarsa ve o hala hayattaysa? Megalodon'u yok eden bir tür olduğunu düşünsene, Orca dediğimiz Katil Balinaların canavar hali?Onu bunu bırak da ben hala Megalodonların yaşadığını düşünüyorum.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?