Öldür Beni Sevgilim-Fragman 1 Mart’ta Sinemalarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Milli Piyango’dan çıkan para bir evliliği kurtarabilir mi? Artık heyecanı bitmiş bir evliliği milli piyangodan çıkan para kurtarabilir mi? Yoksa bu para o evliliğin sonu mu olur? Demet ve Okan bu eğlenceli komedide işte bu sorunun cevabını öğrenecek. Macera ve komedinin yanyana ele alındığı Öldür Beni Sevgilim, sinema severlere aşk, heyecan, aksiyon ve kahkaha dolu anları aynı anda yaşatmayı hedefliyor. Başrollerini Murat Boz ve Seda Bakan’ın paylaştığı, senaryosunu Murat Dişli'nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez’in oturduğu Öldür Benim Sevgilim 1 Mart’ta sinemalarda.

Oyuncular: Murat Boz, Seda Bakan, Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek, Ali Yoğurtçuoğlu

Yönetmen: Şenol Sönmez
Senaryo: Murat Dişli
Yapımcı: Necati Akpınar

:video:

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu türk yapımcılar niye senaryoyu başka bir filmden alarak türk film gibi gösteriyorlar anlamıyorum , hadi adamlar kendi ülkesindeki olan bir kitaptan almışlardır konuyu film yapmışlardır üreteceğimiz güzel senaryo yapacağımıza inanmamız gerek ama kendimize güvenimiz yok. Aynı şekilde çoğu filmler amerika filmlerinden çalıntı tabii oyunculuk emek var ona bişey diyemem yok mu la yerli bi şiler yapalım

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu türk yapımcılar niye senaryoyu başka bir filmden alarak türk film gibi gösteriyorlar anlamıyorum , hadi adamlar kendi ülkesindeki olan bir kitaptan almışlardır konuyu film yapmışlardır üreteceğimiz güzel senaryo yapacağımıza inanmamız gerek ama kendimize güvenimiz yok. Aynı şekilde çoğu filmler amerika filmlerinden çalıntı tabii oyunculuk emek var ona bişey diyemem yok mu la yerli bi şiler yapalım
çok haklısın şuan televizyondaki dizilerin bir çoğu yurt dışındaki senaryolardan (ç)alma senaryoları olayları hep aynı sadece karakterlerin bazı özellikleri farklı.

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
kötü olur izlenmez

永远在你身后,因为它始终落后 Çince Bir Tavsiye
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kötü gibi izlemeyeceğim filmlerden

İstersen vur çıksın canım , Kanımı Maviye boya
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Başrol oyuncularının hatrına bir kerecde olsa izliyecğeim hiç belli olmaz herşey çıkabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...