Onaylı Üye
kuranı 3 kere hatim ettim zaten kuranı anlamadığımdan değil anladığımdan fikrim böyledostum yaşamak saçma evet ama ben sana burda 10 sayfa yazı yazsam gene anlamassın sen baştan sona Kuranı oku anlarsın yaşamı
Post automatically merged:
aksi takdirde burada boşuna mesaj kasmaya çalışma palavra hepsi
ya çelişkiler var ayrıca imtihan için neden burdayız neden imtihaneee breee zındık İMTİHAN için buradayız o zaman neyin kafası sen daha
eğer kul olmayı becerirsen sonsuz cennet eğer beceremessen sonsuz cehennem
imtihanmı yaa yayla boşver din konusuna girme sadece fikrim böyle diye çullanıyosunuz üstüme ne için neden ?eee breee zındık İMTİHAN için buradayız o zaman neyin kafası sen daha
eğer kul olmayı becerirsen sonsuz cennet eğer beceremessen sonsuz cehennem
aksi takdirde onlar beni çekiyor şunlar beni çekemiyor ne anlamı varki
ilk defa bana biri böyle yaklaştı sınava istemiyosan girme ailem izin vermezki bu yolda ölmek var dönmek yok kafasındalarBir psikolog a görünmeni tavsiye ederim ailen ya da okula gidiyorsan okulla ilgili şeyleri çok içine atmış gibisin seni kendimden biliyorum çok düşündüm denedim ama olmadı zorlama sende en iyisi hayattan keyif almaya odaklanma sınavda başarılı degilsen girme hayatından daha mı önemli
ben de sana cennette allahınla refah dilerimAllah yardım etsin zor gerçekten. ahirettede sabırlar dilerim.
Sanırım üzülmek hepimizin mesleği ama fazla mesai ve izni yok zorBaşkalarını takmaya devam etmemelisin benim yaptığım gibi
nasıl şerefli ölebiliriz ?bence serefli bi ölüm ölmeyi düsünmekten iyidir
değmez kardeşim yapmaÖlmek için benim nedenim kimsenin umurunda olmamak olabilir yada boş biri olmam herkez in boş dediği biri olarak en doğru seçimim uçurumun dibi olmalı sanırım
( sanırım bu halde olan bi ben değilim ? )
intaar etmek için sebep yazmıştım herkez yoldan döndürmeye çalişiyo cevap olarak askari ücret az filan yazarsınız die düşünmüştümdeğmez kardeşim yapma
ya ben sadece hayat zorluklarından bahsetmenizi isedim ama sağol yani yanlış anlamışsın sanırım girişi çok yanlış yaptım her gelen yapma kardeşim diyorKardeşim Kafanı Öyle Birşeyle Doldurma Bak Mesela İnsan Böbreği 500 bin TL Kalp 1 milyon TL Ne kadar Değerlisin İşte Kafanı Böyle Şeylerle Doldurma
tam istediğim cevap bu gibileriKaybedicek hiç bir şeyin olmaması boş bir insan olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?