Her gün ölmek için dua etmeme rağmen sonuç yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Her gün ölmek için dua ediyorum fakat her gün canlı olarak uyanıyorum. Bu hayatın zorluklarına katlanamıyorum, ölmek istiyorum. Üst üste birçok olaylar yaşadım. Artık katlanamıyorum, dayanacak gücüm kalmadı. Bundan aylar öncesine doğru 2023'ün Temmuz ayına doğru hiç iyi, güzel şeyler yaşamadım. Hayat bana resmen kötü tarafından baktı. Kısacası; 2023 yılı benim için hiç iyi geçmedi. Resmen intihara kadar gitmek istedim, o aylar içerisinde iş yeri içerisinde biri tarafından darp edildim. Olay servisin içerisinde yaşandı. Arkadaki bir ağabeyle konuşuyordum koltuğu düzelteyim mi öne çekeyim mi rahatsız oluyorsan diye.

En arkadan bir iş yerinden çalışan birisi kalktı ve bana tokat "len bir sus len bir" diye. Ben de kafama niye vuruyorsun dediğim hâlde bana yumruklar attı, ön dişim gitti hâlâ daha tedavi görüyorum. Tel falan takıldı, işte doktor 1 ay daha bekleyelim dedi. Olmazsa dedi, implant diş takacağını söyledi. Yeni iş yerine girdiğimden beridir de işlerim iyi gitmedi aslında. Hayattan artık zevk, memnun kalmadım açıkçası. Her dışarı çıktığımda bir olay yaşayacakmışım korkusu ile eve dönüyorum artık. Bacağım çatladı, grip oldum vs. kendimi artık hiç iyi hissetmiyorum. Her gün dua eder oldum bıktım, artık şu canımı al kurtulayım Allah'ım diye.

Bir gün rüya gördüm: Yatağımda yatar pozisyondayım, uyanıyorum ve öldüm diye seviniyorken tam rüyadan kalkıyorum ve hâlâ hayattayım. Artık gerçekten bıktım. Bir yandan da Japonya'da üretilen ilacı bekliyorum yeniden diş çıkarma tedavisiyle alakalı. Kısacası; sağlık sorunları ile alakalı hiçbir işe odaklanamıyorum. Eski iş yerinden istifa ettim fakat karşı tarafa hiçbir şey yapmadılar. Ne atıldı ne tutanak tutuldu hâlâ daha orada çalışıyor. Kişiden hâlâ davalıyım, onu bekliyorum. Olayın asıl saçma yönü de şu, servis içerisinde kamera yok ve kimse şahit olmuyor, çok tuhaf olay. Ben bıktım kısacası bu hayattan, kurtulmak istiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
dostum belkide duayı yanlış yapıyorsundur gerçekten inanarak iyi şeyler istemek bana göre daha doğru olur(ölmek iyi bi şey değil)

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hayat bazen bizlere çok ağır zamanlar geçirtebilir sen belki de bu anlattıklarından da ötesini yaşadın belki de seni daha çok zorlu şeyler beklicek ama ne olursa olsun yaşamaya devam ediyoruz dünyaya 1 kez geliyoruz onuda ölümü beklemekle geçirmek olur mu sence seni çok iyi anlıyorum deprem zamanında bende kötü şeyler yaşadım aklımdan çıkmayan yüzlerce görüntü var hala hatırladıkça kötü oluyorum ama bunlara rağmen hayat devam ediyor belki de bir yerden tutunmak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kabul olması için ağızdan değil kalpten dua etmek lazım.

Her nefis mutlaka ölümü tadacaktır. Biz sizi, gerçek değerinizi ortaya çıkarmak için şerle de hayırla da imtihan ediyoruz. Sonunda zâten bize döneceksiniz. ( Enbiyâ, 35. Ayet)

Üye
2 HİZMET YILI
Aga dayanamıyorum kimse anlamıyor bedenimin içinde olsanız gerçekten anlarsınız nasıl bir diş ağrısı olduğunu her uyandığımda, gözlerimi açtığımda lanet ediyorum artık. O derece yani aklıma dişini çektirip yüzü giden insan geliyor, sonrasında büyük bir sebeple ölüyor galiba onu bilmiyorum. Benimki de biraz buna benzer her gün acıyla uyanıp acıyla uyuyorum. Ailem de artık dayanamıyor, üzülüyor. Çözüm bi' türlü yok bende ölümü bekler oldum, onlar da bana saçmalama diyor. Bir tek çözümü var oda Japonya'da bu yıl 2024 yılına ithafen denk geliyor bu ilacı bekliyorum şu an eğer bu yıl çıkmazsa 2030'a ertelenecek. Ben de beklemek istemiyorum, eğer bu yıl üretilmezse gerçekten Askere gidip vatan için can vermek adına her şeyi yapmak istiyorum. Zaten her gün acıyla yaşıyorum, olayım bu şekil de. Servis içerisin de darp ediliyorum dişim kırılıyor ve kimse ne şahit oluyor ne de karşı taraf işten atılıyor çok vahim bi' durum artık dayanamıyorum kısaca.

Eğer gerçekten bu adam hapis cezası almazsa, para cezası almazsa intihar düşüncem var kısaca, bıktım yani. Beni darp eden kişi.

17opl3q.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
2 HİZMET YILI
BU ne mantiksiz bir dusunce sporunu yap yeni insanlarla tanis kendini bul sacma dusunuyosun

Kanka şimdi birisi gelse senin dişini kırsa geriye gitse bu diş yarısı da kırılsa doktora gittiğin zaman tedavisi uzun sürse 1 - 2 yıl olacağı hatta ömür boyu olduğunu söylesene sinirden durabilir misin? ya da sabredebilir misin? ben bile zor sabrediyorum artık gınaha geldi. 8 ay oldu neredeyse. Hâlâ daha bekliyorum özellikle Japonya'da çıkacak olan ilacı sabırsızlık ile bekliyorum. Bilmiyorum gerçekten ne olacağını. Eğer olmazsa zaten askere gitme gibi bi' planım var yeter artık.

Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar vazgeçtim, iyi forumlar dilerim. Beni bu hâle getirenlere karşı bu hayattan intikam alacağım şu saniyeden sonra yemin biçtim. İyi günler dilerim. :)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ölmek senin dua ederek yapabileceğin bir eylem değildir.

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
en dibi gör ve tekrar ayağa kalk hayatına çeki düzen ver farklı yerlere git ve farklı kişiliğe bürün spor salonuna git hayattan zevk al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...