Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ölümün olması mı olmaması mı daha iyidir? (Tartışma Konusu)
hocam olması mı olmaması mı onu bilmem ama ablamın arkadaşı hemşire çok da severim kendisini benim için değerlidir ziyarete gittiğimde test yaptırıp sonucu çıkmadan daha ölenler için coronadan ölü saymıyolarmış.
Ölüm kurtuluştur oolüm olmasa yaşlılık ta kimsenin eziyetını çeker hele bu devirde biraz zor onu da geçtim yaşlısın ve yatalaksın son suzluk ta böyle şey istenirmi olüm iyiki var
Ölümün olması her açıdan iyidir. Ancak ilerleyen senelerde belki ölümsüzlüğü başarabiliriz. 3D ile iç organları yapabiliyoruz, böylesi teknoloji daha ileriye giderse ölümsüzlük büyük bir ihtimalle mümkün olabilir. Ayrıca doğada ölümsüz olan canlılar da mevcuttur.
Hmm bu kitle ölümsüz olmamalı ÖLÜM ŞART bilader dünyayı oldugundan daha kötü bi hale getiricekler başka gezegen olsa bile istila ediliyor gibi say ölüm olursa yeni kitle yeni düzen
Ölüm olmasaydı, şöyle bir avantajımız olacaktı; kendimizden sonraki nesilleri ve bizden öncekileri görebilecektik. Siyasi, dinsel olayların sebeplerini birinci ağızlardan öğrenebilecektik. Bilim daha kolay ilerleyecekti çünkü daha önceki araştırmaları her gelen nesil yeniden öğrenmekle vakit kaybetmeyecekti.