Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Furkan diye bi çocuk vardı bu ömer de aynı o gibi ordan burdan hile bulur içine koyarsa rat koyar keylog koyar illa yapar bişey benim hilem diye gösterir bir de alışveriş yapmadım ama şahsen güvenme derim
youtube kanalına çokça rastladım farklı forumlardan sürekli hileleri alıp derleryip veya direkt bir şey yapmadan yeni hilemiz çıktı diye satan biri önermem.
kendisinden gta 5 için 200 lvl + 30 milyar para hilesi yaptırdım bi sıkıntı olmadı 3 sene önce halada oynuyorum fakat kendim cheat engineyle yapınca ban yedim gitti hesap