Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
:yazı:

OMIX, merakla beklenen akıllı telefon modelleri X400, X600 ve X700'ün yeni ekolojik ürünleri "Mix Technology" konulu konferansta sergiledi.
Singapur merkezli teknoloji şirketi, geçtiğimiz günlerde katıldığımız bir lansman etkinliğinde en yeni akıllı telefonları X400, X600 ve X700'ün yanı sıra robot vakum modelleri MixBot Pro, MixBot Plus ve diğer yeni ekosistem ürünlerini sektöre tanıttı.

OMIX 400

OMIX'in "Hybrid Technology" temalı etkinliğinin ilk konuğu olan Omix X400, "Akıllı İnsanlar için Akıllı Teknoloji Markası" mottosuyla güçlü performans ve mükemmel kullanıcı deneyimi vaat ediyor.
6.53 inç, HD+, 1600x720 piksel ekrana sahip Omix X400, ekranıyla akıllı telefon deneyimini geliştirmek isteyen bir cihaz.
Modern hatlarıyla dikkat çeken cihaz, şık ve kolay kullanımlı tasarımıyla dikkat çekiyor.
X400, daha iyi oyun deneyimi ve daha yüksek performans için 8 GB RAM, dahili 4 GB RAM ve sanal Omix 4 GB VRAM ile üçlü AI yüksek çözünürlüklü kameralarıyla üst düzey bir mobil fotoğrafçılık deneyimi sunar.
20W PD şarj cihazı, Omix X400'ün hızlı şarj işlevini destekler ve kutuya takılır, kısa sürede yüksek şarj performansı ile X400'e güç katar.
Oyunlar, çocuklar, güvenlik vb. için kişiselleştirilmiş modlara sahip Omix UI özellikleri, cihazın kullanıcı deneyimini daha da geliştirir.

OMIX 600

Çarpıcı tasarımı ve sonsuz ekranıyla öne çıkan X600, lansman sırasında en çok tanınan akıllı telefonlardan biriydi.
Cihaz, gelişmiş yapay zekası ve akıllı performansıyla öne çıkıyor ve profesyonel düzeyde bir oyun deneyimi sunuyor.
OMIX X600, 6.78 inç FHD+ geniş ekranı, 90 Hz yenileme hızı, 1080x2460 piksel çözünürlüğü ve 20.5:9 ekran oranı ile görsel dünya deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor.
AI dörtlü kamera ile donatılmış X600, yüksek çözünürlüklü 50MP sensörü ve AI 108MP çekim modu ile yüksek kaliteli çekimler sunar.
Helio G88 2Ghz 8 çekirdekli CPU ve 1Ghz GPU grafik işlemcisi ile güçlendirilen X600, HyperEngine Game 2.0 teknolojisi sayesinde tüm zor işleri ve birçok işi aynı anda yapabilir.
Gün içinde şarj oranınız düşük bir seviyeye ulaştığında, OMIX X600 hayat kurtaran ultra güç tasarrufu moduna geçer ve kalan gücü günlük kullanım için düzenler.

OMIX 700
Helio G95 2.05Ghz 8 çekirdekli CPU ve Mali-G76 MC4 GPU grafik işlemcisi ile güçlendirilen X700, HyperEngine oyun teknolojisi sayesinde tüm zor işlerinizi ve birçok işi aynı anda yapmanız için tasarlandı.
Yapay zekaya sahip dörtlü kamerası ile öne çıkan cihaz, 64MP sensörü, AI 108MP çekim modu sayesinde 4K çözünürlüklü video kaydı ve yüksek kaliteli çekim sunuyor.
EIS Elektronik Görüntü Sabitleme, video çekimi sırasında titremeyi önler ve daha net görüntüler görüntüler.
X700'ün önü ve arkası, mükemmel bir tutuş için grafit ve beyaz renkte iki özel mat dokuya sahip, darbeye ve kırılmaya dayanıklı cam malzeme ile tasarlanmıştır.
X700'ün ultra güç tasarrufu modu, DRM L1 sertifikalı olup, TV dizilerini/filmleri dijital platformlarda yüksek kaliteli 1080p çözünürlükte izlemenize olanak tanır ve kalan gücü günlük kullanım için yeterli olacak şekilde düzenler.

:resim:

sssw.PNG

dfdf.PNG

wwwws.PNG

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bu markayı yeni duydum ama ekosistem yaratmaları dahilli ram arttırma özelliğininde olması gayet iyi (halandaha coğu telefonda yok)

fakat tasarımları baya kötü olmus gibi. Apple kopyalamayı çalısmıslar gibi. x600 için

Donator
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ben markayı duymamıştım. Özellikleri güzel ama çoğu kişinin katılacağınızı düşünüyorum. Telefonun tasarımı iyi değil. Hepsi modeller Farklı telefon markalarını kopyalaması gibi.

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Tasarım konusunda neden her marka kötünün kötüsü olmak için iddialı anlamış değilim :D

Üye
3 HİZMET YILI
Bu tür telefonlarda ben şahsen güvenliği 1.sıraya koyarım oyüzden pek dikkatimi çekmedi apple number one

EMPATİ
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben alırsam x600 alırım ama ekonomi devreye girince sadece hayal kalabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
nedense yeni telefonlar hep özenti ya tasarım da sizce ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
youtubeda tanıtım videosu nezaman çıkar acaba

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu markayı daha yeni duydum, x600 aynı Iphone tasarımlarına benzemiş :residentsleeper: çocuk kandırırsın arkası ile onun dışında özellikleri vs... güzel kullanışlı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
böyle marka mı vardı :D neyse yararlı konu +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...