On My Own - Paketlerin Kilitleri Açık Hileli [08.03.2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
NIOz2n.jpg

:özellik:
Gerçek Parayla Satılan Paketlerin Kilitleri Açık Hileli

:kullan:
Apk Dosyasını İndirip Açmanız Yeterli Ardından gerçek parayla satılan paketin kilidi açıktır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler
# [UYARI]: Anti Virüs Programı Kulanıyorsanız Kapayın Yoksa Hileyi Tehdit Olarak Algılıyacaktır.
# [UYARI]: Başınıza Bir şey Gelirse Sorumlusu Biz Değiliz. İNDİRENDEDİR !!!
# [UYARI]: Virüs, Rat, Trojen, Keylogger vb. Hiç Bir Şey Yoktur.

:calis:
Tüm Android işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.
Anlatımı ve yeterli inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren aittir. Memoryhackers.org ailesi olarak bir sorumluluğu olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ufisjt.gif

:not:
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
make one for genshin impact :xD

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
En sonunda paketleri ala bildim

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hilesiz sarmıyordu teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şimdi oyun düşünsün hileye karşı napacağını beklesin biz geliyoruz paketler kilitleri açıkken tadını çıkartayım en iyisi bilgilendirme için teşekkürler :D

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile zorlu doğa şartlarda ilerlemek, yeni bölgeleri keşfetmek ve yaşam alanınızı kurmaktır. On My Own içinde yaşanan kısıtlamalardan dolayı FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, hiçbir engele takılmadan karakterinizi geliştirebilirsiniz. Bazı vahşi hayvanlar, craft sistemi, farklı ekipmanlar ve dahası sizleri bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...