Çözüldü Onay sisteminde tarayıcı bekleniyor hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herkese merhabalar,

Öncelikle bu hatayı yeni almaya başladım ne denediysem olmadı daha önce açılmış konuları tek tek gezip önerilen bütün çözüm yollarını denedim fakat sorun aynı tüm desteklenen tarayıcılardan, vpn, adblock, varsayılan tarayıcı, defender kapalı, çerezleri temizledim tamamen bütün tarayıcıları kaldırıp tekrar kurdum diğer hesabımdan giriş yaptım yine aynı hatayı almaktayım sürekli tarayıcı bekleniyor yazıp aşağıya doğru inmekte ekte gözüktüğü gibi kesin çözümü bilen varsa destek olabilir mi?
Teşekkürler.

hata.png

Çözüm
Reisler çok sağ olun sorunun çözümünü buldum Windows kendini 20h2 ye güncellemişti önceki sürümüne geri döndürdüm 1809 a sorun çözüldü konu kilitlenebilir.
bu hatayı alan arkadaşlar var ise önerilebilir şahsen her şeyi denedim format atacaktım en son ama bu sorunu çözdü :)
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba bu sorun daha önce başka bir üye tarafından da görüldü ve sanırım bu sorun ile ilgili bir yazı forumda paylaşılmadı. SpecktraL veya MorpHeus a mesaj atarmısın

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
team wiwer indirip bana özel mesaj yoluyla teamwieverin ıd ve şifresini atarmısınız sorununuza bir göz atayım

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Reisler çok sağ olun sorunun çözümünü buldum Windows kendini 20h2 ye güncellemişti önceki sürümüne geri döndürdüm 1809 a sorun çözüldü konu kilitlenebilir.
bu hatayı alan arkadaşlar var ise önerilebilir şahsen her şeyi denedim format atacaktım en son ama bu sorunu çözdü :)

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...