Onay yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
arkadaşlar reklam onayını falan herşeyi yapıyorum daha demin yapılıyordu ama şimdi durum:eek:naylanmadı diyor hala yardım lazım :(

[Ts3: mh.ts3self.com]
Üye
10 HİZMET YILI
allah allah onayı yapıyorum ama hala durum onaylanmadı yazıyor

Hotspot tarzı programlar varsa sil veya hizmetlerden durdur tekrar dene

ioz ben şimdi onaylamaya çalışıyorum ama onay sistemi çıkmıyor websitesinde.

Bu arada reklamları engelleyen bütün herşeyimi kapattım ve sildim, ama yinede onay sistemi çıkmıyor. Yardım!
System2 ile dene anti vs defender açıksa kapat

[Ts3: mh.ts3self.com]
Üye
10 HİZMET YILI
Onay sistemi dediğin rêklam sanırım ts3e akşam vakti uğrayıp teknikerden yardım alabilirsin.

Üye
8 HİZMET YILI
dostum ben onay yapıyorum ancak cmd kapanmıyor ve "Not Verified" Yazıyor Bunun çözümü nedir defender kapalı hiçbir koruma açık değil bi yardımcı olun bir ss attım en kısa zamanda dönerseniz sevinirim.
lbGADg.png

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
dostum ben onay yapıyorum ancak cmd kapanmıyor ve "Not Verified" Yazıyor Bunun çözümü nedir defender kapalı hiçbir koruma açık değil bi yardımcı olun bir ss attım en kısa zamanda dönerseniz sevinirim.
lbGADg.png
Loaderin güncel değil güncelle.

Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ben zulu ya tıklıyom load a basıyorum system 1 e giriyorum siteye giriş bekleniyor diyor siteye giriyorum bişey olmuyor yardım lütfen vpn programı kuulllanmıyorum antivirüs programıda kullanmıyorum defender de kapalı var sayılan tarayıcıda google lütfen yardim

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ben zulu ya tıklıyom load a basıyorum system 1 e giriyorum siteye giriş bekleniyor diyor siteye giriyorum bişey olmuyor yardım lütfen vpn programı kuulllanmıyorum antivirüs programıda kullanmıyorum defender de kapalı var sayılan tarayıcıda google lütfen yardim
Reklama bas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...