Onaylama hatası (Acil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Merhabalar ...
Bu benim ilk konum ve bir şey ile karşılaştım reklam onayı istiyor yapıyorum ardından bu sayfa kapandığında her şey tamamlanmış olacak diyor ama kapanmıyor bu sorunu nasıl çöezebilirim şimdiden teşekkürler

Üye
7 HİZMET YILI
İnternete res atıp sonra bir daha denemelisin ben öyle yaptığımda oldu res dediğim kapat aç değil reset tuşuna basman

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Krdşim Kendi Çözümümü Anlatayım O Yeşil Yazının gitmesini 2-3 saniye bekle loaderi alta al ama gitmesse yine yap reklam onayını taaki gidene kadar

Üye
7 HİZMET YILI
aga o yükleme ekranı hiç gitmiyor ki onay bekleyin diyor 1 saat bekledim hiç bir şey gitmedi reklama falan tıkladım onaylamadı hesabı

Üye
7 HİZMET YILI
beyler buldum ctrl v ve enter fln onlar olmuyo biraz bekleyin ondan sonra Access Denied diye yabancı (uyarı tarzı bir site)geliyor. o yeni sekme açıp ordaki adresine girince onaylıyor. İnşallah Yaparsınız

Üye
7 HİZMET YILI
Kanka kapat programı sonra onayı yeniden yap ama açılan R E K L A M sayfasını kapatma sakın :3 işe yaradıysa çok mutlu olurum.

Üye
8 HİZMET YILI
chrome varsayılan tarayıcı olarak ayarlayın windows defender real time protection kapatın ve onay işlemini chrome ile yapın. windows 10 kullanıyorsanız real time protection kendiliğinden açıla biliyor ve onay yapsanız bile fetching data kısmında da kala bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...